Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Trabzon'da - Son Dakika
Güncel

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Trabzon'da

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Trabzon\'da

Bayraktar: "Avrupa'da devletler artık borç alamazken ülke olarak bizim durumumuz çok iyi. Bunu hazmedemeyenlere rağmen yolumuza devam edeceğiz"

03.08.2013 17:47

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Avrupa'da devletler artık borç alamazken ülke olarak bizim durumumuz çok iyi. Bunu hazmedemeyenlere rağmen yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Bakan Bayraktar, beraberindeki Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar ile Şalpazarı ilçesini ziyaret etti.

İlçe meydanında vatandaşlarla bir süre sohbet eden Bayraktar, Balta, Gümrükçüoğlu ve Günnar ile birlikte AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle görüştü.

Bayraktar, daha sonra beraberindekilerle Beşikdüzü ilçesine gelerek, AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

Bakan Bayraktar, burada yaptığı konuşmada, ilçelerdeki acil talepleri ve sorunları dinlemek üzere ziyaretlerde bulunduklarını belirterek, "Trabzon ve ilçelerinde elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Beşikdüzü'nde 25 köy yolunda halen çalışma var. Önümüzdeki günlerde bir okulun da temeli atılacak. Ayrıca burada hapishane yapılması için çok yoğun şekilde çalışıyoruz. TOKİ'nin burada yaptığı 360 konut ise ilçe nüfusuna göre çok iyi rakam. Elimizden geleni ilçelerimiz için yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanlığını da ziyaret eden Bayraktar, amaçlarının hizmet yaparken insanların gönlünü ve duasını almak olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

"Bizim, vatan ve millet için birbirimize sarılmamız lazım. Bizim siyaset süremiz bazılarına çok geliyor ama Allah izin verirse daha yapacağımız çok şey var. Türkiye'nin ekonomisini büyütmek, yatırım iklimini artırmak ve çocuklarımıza iş alanlarını açmamız gerekiyor. Bizim partilimiz olsun ya da olmasın herkesin elinden tutacağız. Adalet ve hizmet noktasında bir ayrım yapmayacağız. Bütün vatandaşlarımıza eşit muamele bizim partimizin vatandaşı sevme özelliğindendir. Avrupa'da devletler artık borç alamazken ülke olarak bizim durumumuz çok iyi. Bunu hazmedemeyenlere rağmen yolumuza devam edeceğiz."

Bayraktar, konuşmasının ardından partililerle hatıra fotoğraf çektirdi. Burada kendisine sunulan çeşitli hediyeleri kabul eden Bayraktar, ilçe esnafını da ziyaret etti. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, Trabzon'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement