Chelsea'nin Yıldızı Eden Hazard: Marcos Alonso Benim Önüme Geçiyor - Son Dakika
Spor

Chelsea'nin Yıldızı Eden Hazard: Marcos Alonso Benim Önüme Geçiyor

Chelsea'nin Belçikalı yıldızı Eden Hazard, takım arkadaşı Marcos Alonso'nun kendisinin önüne geçtiğini söyledi.

02.09.2018 14:45  Güncelleme: 14:51

Premier Lige 4'te 4 yaparak harika bir giriş yapan Chelsea'de Eden Hazard, skor katkısıyla dikkat çeken sol bek Marcos Alonso hakkında açıklamalar yaptı.

''SEN BİR SOL BEKSİN''

İspanyol sol bek hakkında açıklamalarda bulunan Hazard, ''Alonso, bazen benim önüme geçiyor. Ona 'Marcos, bence önceliğin defans yapmak. Çünkü sen bir sol beksin' diyorum ama beni dinlemiyor. Sürekli gol atmak istiyor.'' sözlerini kullandı.

"ALONSO AVRUPA'NIN EN İYİ SOL BEKİ"

Öte yandan Chelsea Teknik Direktörü Maurizio Sarri, Bournemouth maçının ardından Alonso için ''Alonso, Avrupa'nın en iyi sol beki. Ama hala savunma anlamında biraz daha gelişmesi gerekiyor.'' demişti.

Chelsea\'nin Yıldızı Eden Hazard: Marcos Alonso Benim Önüme Geçiyor

Son Dakika Spor Chelsea'nin Yıldızı Eden Hazard: Marcos Alonso Benim Önüme Geçiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • X: Bence de tam bir iki yönlü bek, defansif anlamda kendini geliştirse en pahalı oyuncu ünvanını bile alabilir 7 0 Yanıtla
  • EDEN HAZAR: Gibisi yok..butun defans eden hazarin pesine takiliyor.diger butyn chelsea oyunculari bosa dusuyor...o yuzden diger oyuncular demarke kaliyor kendini gosteriyor.yani si..şuki Eden Hazar 2 futbolcuya bedel.onun sadece transfer degeri Turkiye liginin butun takim toplam degerini gecer.250.000 Eur. 0 0 Yanıtla

Advertisement