CHP'li Baydar'ın Didim Ziyaretleri… - Son Dakika
Yerel

CHP'li Baydar'ın Didim Ziyaretleri…

CHP\'li Baydar\'ın Didim Ziyaretleri…

CHP Aydın Milletvekili M.Lütfi Baydar Didim Altınkum 9.Yazarlar Festivalini ziyaret etti, ardından Mavişehir halk pazarını gezen Baydar, Balatta köylülerle sohbet etti.

07.08.2013 11:53

CHP Aydın Milletvekili M. Lütfi Baydar Didim Altınkum 9. Yazarlar Festivalini ziyaret etti, ardından Mavişehir halk pazarını gezen Baydar, Balatta köylülerle sohbet etti.

Ramazan ayı dolayısıyla bir takım gezi ve ziyaretler için Didim'e gelen CHP Aydın Milletvekili M. Lütfi Baydar, Didim Altınkum 9. Yazarlar Festivalini ziyaret etti. Baydar'a CHP Didim İlçe Başkanı Şavgu Aydın, Belediye başkanı Mümin Kamacı, İl Genel Meclis Üyeleri M. Cahit Kaya ve Hasan Yavuz, Belediye Meclis üyeleri ilke ilçe yöneticileri eşlik etti. Yazarlar festivalini ziyaret eden Baydar Didim'de kültürel ve sanatsal etkinliklere verilen öneme değindi. Ardından Didim Yazarlar festivaline katılan Erol Parlak, Hüseyin Özalp ve Osman Kaçmaz'a katılım plaketlerini verdi.

Baydar daha sonra Mavişehir Halk Pazarını gezdi; esnafla sohbet edip işlerinim sordu. Ziyaret kapsamında Balat köyünü ziyaret eden Baydar köylülerin sorunlarını dinledi; köylülerle sohbet etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Baydar'ın Didim Ziyaretleri… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement