"Tayyip'ten Cumhurbaşkanı da Olmaz, İmam da Olmaz" - Son Dakika
Güncel

"Tayyip'ten Cumhurbaşkanı da Olmaz, İmam da Olmaz"

CHP'li Özkes, bazı camilerde Başbakanın fotoğraflarının olduğunu iddia ederek, "Tayyip sanki camiye imam seçilecek, Tayyip'ten Cumhurbaşkanı olmaz, imam da olmaz." dedi.

06.08.2014 17:44  Güncelleme: 18:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, bazı camilerde Başbakan'ın fotoğraflarının olduğunu iddia ederek, "Tayyip sanki camiye imam seçilecek, Tayyip'ten cumhurbaşkanı da olmaz, imam da olmaz. İmam olsa hırsızlığın, yolsuzluğun haram olduğunu anlatabilir mi?" dedi.

Genel Kurul'da Torba Tasarının 88. maddesi üzerinde verilen önerge üzerinde konuşan Özkes, elindeki fotoğrafları da göstererek şöyle dedi:

"Cumhurbaşkanlığı seçimleri propagandası için Kocaeli, Üsküdar ve Sultangazi'nin bazı camilerinde Başbakan'ın fotoğrafları var camilerde."

AK Parti sıralarından gelen tepkilere de Özkes, "Gözün görmüyor mu, cami cami. Yalanı siz iyi becerirsiniz. Yalanı siz çok iyi becerirsiniz. Tayyip sanki camiye imam seçilecek, Tayyip'ten cumhurbaşkanı da olmaz, imam da olmaz. İmam olsa hırsızlığın, yolsuzluğun haram olduğunu anlatabilir mi?" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel 'Tayyip'ten Cumhurbaşkanı da Olmaz, İmam da Olmaz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement