Çiftlikköy Belediyesinden Halep'e Yardım Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Çiftlikköy Belediyesinden Halep'e Yardım Kampanyası

Çiftlikköy Belediyesinden Halep\'e Yardım Kampanyası

Çiftlikköy Belediyesi, Halep halkı için yardım kampanyası başlattı.

26.12.2016 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiftlikköy Belediyesi, Halep halkı için yardım kampanyası başlattı.

Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, yaptığı yazılı açıklamada, Suriye'de son dönemde özellikle Halep kentinde sivillere yönelik saldırılar olduğunu ve insanların açlıkla ve soğukla mücadele etmek zorunda kaldığını belirtti.

Bir yandan Türkiye Cumhuriyeti devletinin, Suriye'de sivil halka karşı saldırıların durdurulması için büyük bir çaba sarf ederken, bir yandan da Türk halkının soğuk kış günlerinde bombalardan kaçan ancak açlık, susuzluk ve soğuğun pençesine düşen Haleplilere yardım için seferber olduğunu ifade eden Silpagar, belediye olarak Halep halkına ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlattıklarını bildirdi.

Silpagar, kampanya kapsamında kullanılmamış giyim, battaniye, gıda ve çocuklar için oyuncak gibi ihtiyaç malzemeleri toplanacağını belirterek, hayırseverlerin bağışlarını, Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezi'ne teslim edebileceklerini bildirdi.

Tüm yurtta olduğu gibi Çiftlikköy'de de halkın Halep için seferber olacağından emin olduğunu dile getiren Silpagar, "Halep'i açlıktan, insanlığı utançtan kurtarmak için hep beraber el ele verelim." dedi.

Silpagar, Halepliler için ihtiyaç malzemesi alınması için nakdi yardım yapmak isteyenlerin de Kızılay ve İHH tarafından düzenlenen yardım kampanyalarına bağışta bulunabileceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çiftlikköy Belediyesinden Halep'e Yardım Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement