Cilvegözü Sınır Kapısı'ndaki Patlama - Son Dakika
Yerel

Cilvegözü Sınır Kapısı'ndaki Patlama

Antakya Belediye Başkanı Savaş, Cilvegözü Sınır Kapısı'ndaki patlamada hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

13.02.2013 13:11  Güncelleme: 13:15

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Cilvegözü Sınır Kapısı'nda önceki gün meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Savaş, beraberindeki diğer belediye başkanlarıyla Cilvegözü Sınır Kapısı'nda yaşanan olayda hayatını kaybedenlerin ailelerini ziyaret etti.

Reyhanlı Esentepe Mahallesi'nde ikamet eden ve saldırıda hayatını kaybeden Ali Sille ile yine aynı mahalle de oturan Hasan Dağ'ın ailelerine başsağlığı dileyen Savaş ve beraberindekiler, acılarını paylaştılar.

Heyet daha sonra ise Reyhanlı Değirmenkaşı Mahallesi'nde de aynı olayda hayatını kaybeden İbrahim Yalçınkaya ile Ahmet Taş'ın ailelerini ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu.

Savaş'a taziye ziyaretlerinde, Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı, Çekmece Belediye Başkanı Cafer Özenir, Ekinci Belediye Başkanı Seyfettin Yeral, Hacıpaşa Belediye Başkanı Faruk Fansa, Kuzeytepe Belediye Başkanı Necati Aydın ve Turunçlu Belediye Başkanı Zeki Özer eşlik etti.

Muhabir: İsmihan Özgüven

Yayıncı: Ali Güreli - HATAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cilvegözü Sınır Kapısı'ndaki Patlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement