13 yaşındaki çocuğun uçağı çalmaya çalıştığı anlar kamerada: Kaza yaptı - Son Dakika
Dünya

13 yaşındaki çocuğun uçağı çalmaya çalıştığı anlar kamerada: Kaza yaptı

Çin'de 13 yaşındaki çocuk gece vakti gizlice girdiği hangardan uçak çalarak uçmaya çalıştı. O anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

21.07.2019 10:41  Güncelleme: 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çin'de 13 yaşındaki çocuk gece vakti gizlice girdiği hangardan uçak çalarak uçmaya çalıştı. Çaldığı ilk uçakla korkuluklara çarpan çocuk, ikinci uçakla da başarısız oldu. O anlar saniye saniye kaydedildi.
Olay, Zhejiang bölgesindeki Huzhou şehrinde meydana geldi. Göl kenarında bulunan hangara gece gizlice giren 13 yaşındaki bir çocuk, küçük uçaklardan birine binerek uçurmaya çalıştı.

KAZA YAPTI

Güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, çocuğun uçağı hareket ettirdiği, ancak hangarın etrafında bulunan korkuluklara çarptığı; ardından o uçaktan inerek ikinci bir uçağı çalıştırarak uçurmaya çalıştığı görüldü.

UÇAK MERAKLISI ÇIKTI

Yerel medya, polisin çocuğu yakaladığını duyurdu. Çocuğun polise verdiği ifadesinde, gündüz uçakları tamir edenleri izlediği, uçakların merakını cezbettiğini ve gece gizlice girerek uçurmaya çalıştığını söylediği belirtildi.

13 yaşındaki çocuğun uçağı çalmaya çalıştığı anlar kamerada: Kaza yaptı
Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya 13 yaşındaki çocuğun uçağı çalmaya çalıştığı anlar kamerada: Kaza yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ...: O çocukta iş var bırakmayın 5 0 Yanıtla
  • Sessiz : Umarim ceza vermezler . Cok zeki masallah mutlaka degerlendirilmeli bu cocuk helal olsun . Cocuk hem cesur hem merakli ve hemde kararli. 1 0 Yanıtla
  • FiZYO : Nasıl bir kafa yapısı yaş 13 uçak kaçırmak 0 0 Yanıtla

Advertisement