Çınarlıdere Kışın Bir Başka Güzel - Son Dakika
Güncel

Çınarlıdere Kışın Bir Başka Güzel

Çınarlıdere Kışın Bir Başka Güzel

Başkan Karaosmanoğlu ile sporseverler, yazın başka kışın başka güzelliklere bürünen Çınarlıdere'ye bir kez daha hayran kaldı.

05.12.2011 14:07

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yolları süsleyen sapsarı yaprakları, ortalığı çınlatan kuş sesleri ve şırıl şırıl akan deresiyle insanı büyüleyen Çınarlıdere'nin atmosferinde bir yürüyüş gerçekleştirdi. Başkan Karaosmanoğlu ile yürüyüş tutkunları, yaz aylarında sık sık yürüdükleri Çınarlıdere'nin kışın ise bir başka güzel yüzünü kendilerine gösterdiğini vurguladı.

SARI YAPRAKLAR VE KUŞ SESLERİ

Kocaeli'nin saklı dünya cennetlerinden biri olan Derince'ye bağlı Çınarlıdere Mesire Alanı, yaz-kış farklı güzelliklere ev sahipliği yapıyor. Yazın piknikçilerle cıvıl cıvıl bir görünüme sahip olan Çınarlıdere, kışın ise sakin atmosferiyle insanı bambaşka bir dünyaya sürüklüyor. Sonbaharda dökülen sarı yapraklarla kaplanan yollar, hiç durmadan şakıyan kuşlar ve şırıl şırıl akan bir dere…

BÜYÜLÜ BİR ATMOSFERDE YÜRÜDÜLER

İşte hafta sonunda bu atmosferde yapılan yürüyüşe katılanlar, bir yandan spor yaparken, bir yandan da Çınarlıdere'nin eşsiz güzelliği karşısında hem hayran kaldı, hem de bu büyülü atmosferde enerji depoladı. Başkan Karaosmanoğlu'na yürüyüş sırasında Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, belediye meclis üyeleri, TEMA İl Temsilcisi Nermin Tol, eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Derince, Körfez ve İzmit'ten gelen spor tutkunları eşlik etti.

SPOR BİR YAŞAM TARZI OLMALI

Çınarlıdere Mesire Alanı'ndaki, 6.5 kilometrelik parkurda ısınma hareketleriyle başlayan yürüyüşe katılanlar, kendilerine bu zengin güzelliklere süslü atmosferde spor yapma imkanı sunan Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkürlerini iletti. Sporu sadece seven değil, aynı zamanda bir hayat tarzı haline getiren kişilerin sağlıklı bir yaşam sürebileceğine değinen Başkan Karaosmanoğlu, ''Kocaeli'nin her köşesi Çınarlıdere gibi güzelliklerle dolu. Büyükşehir olarak bizim görevimiz bu güzellikleri gün ışığına çıkarıp, Kocaeli halkının hizmetine sunmaktır. Başlattığımız sağlıklı yaşam yürüyüşleriyle de kentin sağlığına olduğu kadar, kentte yaşayanların sağlığına verdiğimiz önemi de ortaya koyuyoruz'' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çınarlıdere Kışın Bir Başka Güzel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement