3 Arkadaş Evden Kaçan 17 Yaşındaki Kıza Esrar İçirip Taciz Etti - Son Dakika
Güncel

3 Arkadaş Evden Kaçan 17 Yaşındaki Kıza Esrar İçirip Taciz Etti

3 Arkadaş Evden Kaçan 17 Yaşındaki Kıza Esrar İçirip Taciz Etti

Samsun'da evden kaçan 17 yaşındaki Y.G., önce kendisine esrar içiren S.G.'nin ardından da S.G.'nin arkadaşları Y.E. ve N.G.'nin tacizine uğradı. Olayda adliyeye sevk edilen 3 kişi tutuklandı.

28.05.2016 09:16  Güncelleme: 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Bafra ilçesinde 17 yaşındaki bir kıza cinsel tacizde bulundukları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 3 kişi tutuklandı.

AİLESİ KAYIP OLDUĞUNU BİLDİRDİ

Edinilen bilgiye göre, evden kaçan Y.G.'nin (17) ailesi İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro ekiplerine kızlarının kayıp olduğunu bildirdi. Kayıp Y.G.'yi bulmak için çalışma başlatan Çocuk Büro ekipleri yaptıkları takip sonucu 1 gün sonra Aktekke yolunda genç kızı buldu.

ESRAR İÇİRİP TACİZ ETTİLER

Emniyete götürülen Y.G. verdiği ifadesinde tanıştığı erkek arkadaşı S.G.'nin (22) kendisine esrar içirdiğini, daha sonra otomobil ile Alpaslan Türkeş Parkı'ndan S.G.'nin arkadaşları Y.E.(21) ve N.G.'yi (23) de alarak Kızılırmak kenarına gittiklerini ve burada kendisine tekrar esrar içirerek zorla tacizde bulunduklarını iddia etti.

ÇIKARILDIKLARI MAHKEMECE TUTUKLANDILAR

Bunun üzerine S.G., Y.E. ve N.G. polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar ifadelerinin ardından çıkarıldıkları Bafra Adliyesi'nde nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Bafra T Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 3 Arkadaş Evden Kaçan 17 Yaşındaki Kıza Esrar İçirip Taciz Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ömer: Bu samsun ahlak konusunds adanayı yakalamaya kararlı 26 7 Yanıtla
  • DUMAN: SAMSUN 1 ADANA 0. BAKALIM YARIN ADANA NE YAPACAK.BU ÜLKEDE SAMSUN VE ADANA VARKEN DİĞER ŞEHİRLERE ASLA SIRA GELMEYECEKTİR. 0 0 Yanıtla
  • TİM07: Bur da suçlu kim ? AİLEMİ ? KIZMI...? erkeklermi?....ev den kaçıyor ama aile aramışmı?..çocuklarını?....hiç sanmam....Kız 17 yani gören de reşit zanneder....senin manyaklarla işin ne ?...bu devirde kız büyütmek çok zor olsa gerek....AİLE KIZLARINA SAHİP ÇIKMALI.... 0 0 Yanıtla

Advertisement