Cité Internationale Des Arts, 2018 Yılı Konuk Sanatçıları Belirlendi - Son Dakika
Güncel

Cité Internationale Des Arts, 2018 Yılı Konuk Sanatçıları Belirlendi

Cité Internationale des Arts'da üç ay boyunca yaşama ve çalışma imkânı sunduğu Türkiye Atölyesi'nin bu yılki misafir sanatçıları Gözde İlkin, Ahmet Doğu İpek, Alper Aydın ve Onur Ceritoğlu olarak belirlendi.

13.10.2017 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İKSV tarafından 2009'da Cité Internationale des Arts'da 20 yıllığına kiralanan Misafir Sanatçı Programı Türkiye Atölyesi, farklı disiplinlerde çalışan sanatçılara üçer aylık dönemlerde Paris'te yaşama ve çalışma imkânı sunmaya devam ediyor.

Görsel sanatlar alanında, deneysel film, tasarım, performatif sanatlar gibi farklı disiplinlerde çalışan herkese açık olan başvurular arasından 2018 yılı Ocak-Mart dönemi için Gözde İlkin, Nisan-Haziran dönemi için Ahmet Doğu İpek, Temmuz- Eylül dönemi için Alper Aydın ve Ekim- Aralık dönemi için Onur Ceritoğlu seçildi.

İKSV tarafından yürütülen ve 2029 yılına dek kesintisiz devam edecek misafir sanatçı programına katılacak sanatçılar Aslı Çavuşoğlu, Bige Örer, Çelenk Bafra, Deniz Ova, Özer Dicle, Rüçhan Şahinoğlu ve Zeynep Öz'den oluşan yedi kişilik Seçici Kurul tarafından belirlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cité Internationale Des Arts, 2018 Yılı Konuk Sanatçıları Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement