Cizreliler Kardeşlik İftarında Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Cizreliler Kardeşlik İftarında Bir Araya Geldi

Cizreliler Kardeşlik İftarında bir araya geldiŞIRNAK - Ankara Sevgi Kardeşlik ve Dostluk Platformunca organize edilen İftar programında Cizre'deki sivil toplum kuruluşu temsilcileri,kanaat önderleri ve vatandaşlar bir araya geldi.

04.06.2017 23:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cizreliler Kardeşlik İftarında bir araya geldi

ŞIRNAK - Ankara Sevgi Kardeşlik ve Dostluk Platformunca organize edilen İftar programında Cizre'deki sivil toplum kuruluşu temsilcileri,kanaat önderleri ve vatandaşlar bir araya geldi.

Sevgi, Dostluk ve Kardeşlik Platformu'nun geleneksel hale getirip Cizre'de ikincisi düzenlediği iftar programı geniş bir katılımla gerçekleşti. Aralarında Anadolu Eğitim ve Kültür Vakfı, Araştırma Kültür Vakfı, İnfak Vakfı ve Yardımeli Derneği'nin bulunduğu Sevgi, Dostluk ve Kardeşlik Platformu temsilcileri iftarda yemeğinde Cizrelilerle bir araya geldi. Öğretmenevi'nde düzenlenen iftar programına Anadolu Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Hayrullah Başer, Araştırma Kültür Vakfı Başkanı Metin Mahitapoğlu, İnfak Vakfı Başkanı Ömer Köse, Yardımeli Derneği Başkanı Mehmet Sılay, Şırnak Memur-Sen İl Başkanı Abdullah Çatı,sivil toplum kuruluşu temsilcileri,kanaat önderleri ve vatandaşlar katıldı.

İftar programının açılış konuşmasını yapan Memur-Sen Şırnak İl Başkanı Abdullah Çatı, "Bu ramazan ikincisini düzenlediğimiz iftar programına vesile olan Sevgi Dostluk ve Kardeşlik platformuna, platformun üyesi olan STK'larımıza ve genel başkanlarına şükranlarımızı arz ederim" dedi.

Cizreliler Kardeşlik İftarında Bir Araya Geldi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cizreliler Kardeşlik İftarında Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement