Çok Sayıda Hap İçen Büşra, Yaşama Tutunamadı - Son Dakika
Güncel

Çok Sayıda Hap İçen Büşra, Yaşama Tutunamadı

Çok Sayıda Hap İçen Büşra, Yaşama Tutunamadı

Denizli'nin Çameli ilçesine bağlı Kızılkaya köyünde hap içtikten sonra ailesi tarafından baygın halde bulunan Büşra Turhan, yaşam savaşını kaybetti.

14.08.2013 18:14  Güncelleme: 08:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Çameli İlçesi'ne bağlı Kızılkaya Köyü'nde 4 gün önce çok miktarda hap içtikten sonra ailesi tarafından baygın halde bulunan hastaneye kaldırılan 17 yaşındaki Büşra Turhan, bugün yaşam savaşını kaybetti. Genç kızın neden intihar ettiği araştırılıyor.

Olay, Çameli İlçesi'ne bağlı Kızılyaka Köyü'nde geçen cumartesi günü meydana geldi. Lise mezunu olan ve bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren Büşra Turhan, evde kimsenin bulunmadığı sırada çok sayıda ağrı kesici hap içti. Ailesi tarafından evde baygın halde bulunan genç kız, ambulansla Çameli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Daha sonra Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen Büşra Turhan, dört gün yoğun bakımda kaldı. Talihsiz kız bugün yaşam savaşını kaybetti. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. Genç kızın intihar nedeninin henüz belirlenemediği bildirildi. Turhan'ın cenazesi, bugün Kızılkaya Köyü camisinde öğlen kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çok Sayıda Hap İçen Büşra, Yaşama Tutunamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement