Çorumlular, Başkan Yakup Odabaşı'nı Bağırlarına Bastı - Son Dakika
Yerel

Çorumlular, Başkan Yakup Odabaşı'nı Bağırlarına Bastı

Gölbaşı’nda yaşayan Çorumlular Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı’nı desteklediklerini açıkladı.

23.03.2014 12:35

Gölbaşı'nda yaşayan Çorumlular Gölbaşı Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı'nı desteklediklerini açıkladı. Gölbaşı Çorumlular Birliği Derneği'nin düzenlediği geceye katılan Başkan Yakup Odabaşı, Gölbaşı'ndaki Çorumlu vatandaşlarla kucaklaştı. Yeniden desteğe hazır mısınız diye soran Başkan Odabaşı'na, geceye katılan Çorumlular hep bir ağızdan "Hazırız" şeklinde yanıt verdi ve alkışlarıyla Başkan Yakup Odabaşı'nı destekledi. Gölbaşı Çorumlular Birliği Derneği Başkanı Osman Ulunç da, Başkan Odabaşı'nı desteklediklerini açıkladığı konuşmasında, "Gölbaşı'nda bizlere değer veren bir isim olarak sayın Yakup Odabaşı'nı destekliyoruz" dedi.

"GÖLBAŞI İÇİN HERKESE GÖREV DÜŞÜYOR"

Çorumluların buluştuğu gecede bir konuşma yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, "Farklı illerden gelerek Gölbaşımıza yerleşen hemşehrilerimiz, gelenekleriyle Gölbaşımızı zenginleştirmiştir. Gölbaşımız için alın teri döken ve ilçemizin gelişmesi için çabalayan herkes bizim için kıymetlidir. Burada bulunan herkes güzel ilçemizde oturuyor ve ilçemiz için çalışıyor. Mutlu ve huzurlu, yarınlarından emin bir ilçe olmak için bazı değerlerimize sahip çıkmak hepimizin görevidir. Gölbaşımızın geleceği için hepimize görev düşüyor. Mesai gözetmeksizin Gölbaşı için çalıştık. Ne kadar hizmet etsek az deyip, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkıp projeler ürettik. 5 yıllık beraberliğimizin devamı, hizmetlerimizin devamı ve Gölbaşımızın kazanması için yine yola çıktık. Çorumlular Birliği Derneği ve Osman Başkanımızla hep iş birliği içinde olduk. Ramazan şenlikleri ve diğer etkinliklerde bize destek verdiniz. Bu dayanışma ve işbirliği pekişerek, bir beş yıl daha kazanan biz olalım. Kazanan Gölbaşı olsun. Bu güzel ilçemize sahip çıkalım."

DESTEK VE ALKIŞ TUFANI

Konuşmasını "Yeniden Odabaşı demeye hazır mıyız" diyerek bitiren Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na, geceye katılan Çorumlular, hep bir ağızdan "Hazırız" şeklinde yanıt verdi ve alkışlarıyla Başkan Yakup Odabaşı'nı destekledi.

BAŞKAN ULUNÇ'UN SÖZLERİ

Çorumlular olarak Belediye Başkanı sayın Yakup Odabaşı'nı desteklediklerini açıklayan Gölbaşı Çorumlular Birliği Derneği Başkanı Osman Ulunç ise, "Bize destek verene biz de destek vereceğiz. Bizi yok sayanları biz de yok sayacağız. Bizi destekleyen Sayın Yakup Odabaşı'nı destekleyeceğiz" şeklinde konuştu. Dernek Başkanı Ulunç'un sözleri düğün salonunu tıklım tıklım dolduran Çorumlu vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Bu arada MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Lütfi Akşit de yaptığı konuşmada, geceye katıldığı için ve derneğe katkılarından dolayı Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorumlular, Başkan Yakup Odabaşı'nı Bağırlarına Bastı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement