Çü'de İlk Kayıt Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Çü'de İlk Kayıt Yapıldı

Çukurova Üniversitesinde (ÇÜ) 2018-2019 eğitim-öğretim yılı kayıtları başladı.

03.09.2018 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurova Üniversitesinde (ÇÜ) 2018-2019 eğitim-öğretim yılı kayıtları başladı.

ÇÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 8 bin 851 öğrenci, ÇÜ'ye kayıt yaptırma hakkı kazandı. Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Salonu ile Ceyhan Mühendislik Fakültesi, Kozan İşletme Fakültesi, Ceyhan Veteriner Fakültesi, Kozan, Karaisali, İmamoğlu, Ceyhan, Yumurtalık ve Pozantı meslek yüksekokullarında ilk kayıt heyecanı yaşandı.

Üniversitede öğrencilerin rahat bilgi alabilmesi için stantlar kuruldu, kolay şekilde kayıt yaptırabilmeleri için danışma masaları kurularak sıra numaraları verildi. Öğrenciler sırayla kayıt olacakları bölümün standına gelerek bir dakikadan kısa süren işlemlerini tamamlayarak kayıt oldu. Kayıt sonunda öğrencilere ÇÜ tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Kayıtlar, 3-7 Eylül tarihlerinde fakültelere göre belirlenen tarihlerde gerçekleştirilecek.

Eğitimden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan, Genel Sekreter Nazan Karataş ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Nazım Altan, ilk gün kayıt yaptıran öğrenci ve aileleriyle bu heyecana ortak oldu.

Prof. Dr. Erdoğan, ilk kayıt sırasını alan Tıp Fakültesi öğrencisi Mehmet Enes Bakıcı'nın kaydını yaptı. Stantları tek tek gezen Prof. Dr. Erdoğan, kayıt işlemlerini yapan personel ve öğrencilerle sohbet etti.

2018-2019 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı ders kayıtları 17-21 Eylül'de yapılabilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çü'de İlk Kayıt Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement