Cü Rektörü Kocacık, Gürün ve Kangal Myo'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Cü Rektörü Kocacık, Gürün ve Kangal Myo'da İncelemelerde Bulundu

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof.Dr.Faruk Kocacık, Gürün ve Kangal Meslek Yüksek Okullarını (MYO) ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

06.11.2012 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Gürün ve Kangal Meslek Yüksek Okullarını (MYO) ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocacık, ilk olarak Gürün ilçesini ziyaret etti. Kocacık'ı burada Kaymakam Ömer Kalaylı, Belediye Başkanı Mehmet Aktaş, ilçede bulunan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, esnaf ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Kocacık, ziyaretin amacının ilçeyi ve okulu görmek olduğunu belirterek, ilçede neler yapabileceklerini görmek istediklerini kaydetti. Kocacık, "Kurumlar bir bütünlük içinde biraz da işbirliği içinde hareket ederse yöneticiler de özveriyle çalışırsa güzel şeyler ortaya çıkar" ifadelerini kullandı. Daha sonra Gürün Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret eden Kocacık, okul müdürü Yrd. Doç. Dr. Bünyamin Karagözoğlu'ndan bilgi aldı.

Prof. Dr. Kocacık, daha sonra Kangal ilçesine geçerek Kangal MYO binasını ve öğrenci yurdunu ziyaret etti. Ziyarette Kocacık'a yavru Kangal köpeği hediye edildi.

Muhabir: Merve Topuz

Yayıncı: Önder Felek - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cü Rektörü Kocacık, Gürün ve Kangal Myo'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement