Çubuk'ta 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı - Son Dakika
Güncel

Çubuk'ta 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

Çubuk ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

24.11.2022 15:11  Güncelleme: 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çubuk ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Yavuz Selim Mahallesi Atatürk Parkında gerçekleştirilen törende, İlçe Milli Eğitim Müdürü Alican Kılıç, okul müdürleri ve öğretmenlerin katılımıyla Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen programda da konuşan Kaymakam Adem Keleş, öğretmenlik mesleğinin kutsal, öğretmenlerin hayat boyu hiç unutulmayan kişiler olduğunu söyledi.

Toplumun kalkınması ve ilerlemesinde öğretmenlere büyük görevler düştüğünü ifade eden Keleş, "Toplumun ilerlemesi, kalkınmanın başarılı olması yeni kuşakların daha çok yeni bilgi, medeniyet ve kültür bakımından daha üstün yetiştirilmeleriyle mümkündür. Toplumlara yol gösteren bir rehberdir öğretmen. Öğretmenlik, öğrencisinin başarısına ve mutluluğuna adanmışlığın adıdır." diye konuştu.

Şiirlerin okunduğu programda, görev başında şehit olan öğretmenlerin hayatları öğrenciler tarafından anlatıldı, adaylığı kalkan genç öğretmenler yemin etti, uzun yıllar ilçede öğretmenlik yapanlara üstün hizmet plaketi verildi, resim, kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Program öğretmenler tarafından verilen konser ile sona erdi.

Programa, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Olmuş, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Tahir Güzel, AK Parti İlçe Başkanı Erhan Kuşçu, CHP İlçe Başkanı Can Kaderoğlu ve öğretmenler katıldı.

Çubuk\'ta 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çubuk'ta 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement