Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Akıncı İha Projesi Sözleşmesini İmzalıyoruz" - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Akıncı İha Projesi Sözleşmesini İmzalıyoruz"

- Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerli helikopter 'Gökbey'i katılımcılara tanıtması ANKARA - Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde "İkinci 100 Günlük Eylem Planı Tanıtım Toplantısı"nda konuştu.

13.12.2018 16:45

- Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerli helikopter 'Gökbey'i katılımcılara tanıtması

ANKARA - Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde "İkinci 100 Günlük Eylem Planı Tanıtım Toplantısı"nda konuştu. -13-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önümüzdeki dönemde Geliştirilmiş ATAK Projesi ve ALTAY Seri Üretim Projesi kapsamında güç grubu dahil kritik alt sistem sözleşmelerinin imzalanacağını bildirdi.

Erdoğan: "Orta menzilli seyir füzesi çalışmalarına başlıyor, ayrıca Satıhtan Satıha Güdümlü Mermi (ATMACA) Projesi'nde de seri üretime geçiyoruz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Akıncı İHA Projesi sözleşmesini imzalıyoruz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bizim görevimiz, fildişi kulelerinden millete ahkam kesenlere, insanımıza sürekli karamsarlık aşılayanlara inat, aydınlık yarınlar için mücadeleyi sürdürmektir."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Milletimiz bizden bahane değil hizmet bekliyor, hayat standardını yükseltecek adımlar atmamızı bekliyor. Hiçbirimizin bu beklentileri boşa çıkarma, vaktimizi boşa geçirme lüksü yoktur."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Akıncı İha Projesi Sözleşmesini İmzalıyoruz"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Akıncı İha Projesi Sözleşmesini İmzalıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement