Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamursuz Bayramı Mesajı - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamursuz Bayramı Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Musevi vatandaşların Hamursuz Bayramı'nı kutlayarak, "Barışı ve tu¨m inançlara saygıyı esas alan, karşılıklı sevgi ve saygıyla sağlamlaşan, farklılıklarıyla zenginleşen toplumsal yapımız, sarsılmaz birlik ve beraberliğimizin temelidir.

19.04.2019 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Musevi vatandaşların Hamursuz Bayramı'nı kutlayarak, "Barışı ve tu¨m inançlara saygıyı esas alan, karşılıklı sevgi ve saygıyla sağlamlaşan, farklılıklarıyla zenginleşen toplumsal yapımız, sarsılmaz birlik ve beraberliğimizin temelidir. Bu anlayışla, bizler toplumumuzun tu¨m kesimlerinin kendi dinlerini, adet ve geleneklerini özgu¨rce yaşamalarına bu¨yu¨k önem veriyoruz." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Erdoğan, Hamursuz Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Musevilik inancının en önemli dini bayramlarından Pesah vesilesiyle, Musevi vatandaşları tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Barışı ve tu¨m inançlara saygıyı esas alan, karşılıklı sevgi ve saygıyla sağlamlaşan, farklılıklarıyla zenginleşen toplumsal yapımız, sarsılmaz birlik ve beraberliğimizin temelidir.

Bu anlayışla, bizler toplumumuzun tu¨m kesimlerinin kendi dinlerini, adet ve geleneklerini özgu¨rce yaşamalarına bu¨yu¨k önem veriyoruz. Bayramları vesilesiyle, barış içinde birlikte yaşadığımız Musevi vatandaşlarımız başta olmak u¨zere tu¨m Musevilere esenlik dileklerimi sunuyor, kendilerini en kalbi duygularımla selamlıyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamursuz Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement