Cüneyt Dumlupınar: "Hedefimiz Ligde Başarılı Olmak" - Son Dakika
Spor

Cüneyt Dumlupınar: "Hedefimiz Ligde Başarılı Olmak"

- Cüneyt Dumlupınar: "Hedefimiz ligde başarılı olmak" Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar: "Kupada gidebildiğimiz kadar gideceğiz"İSTANBUL - Afjet Afyonspor'u 4-0 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükselen Fatih Karagümrük'te Teknik Direktör Cüneyt...

30.10.2018 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Cüneyt Dumlupınar: "Hedefimiz ligde başarılı olmak"

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar:

"Kupada gidebildiğimiz kadar gideceğiz"

İSTANBUL - Afjet Afyonspor'u 4-0 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükselen Fatih Karagümrük'te Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, hedeflerinin ligde başarılı olmak ve kupada da gidebildikleri kadar gitmek olduğunu söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde Spor Toto 1. Lig temsilcisi Afjet Afyonspor karşısında 4-0'lık farklı bir galibiyet alarak tur atlayan TFF 2. Lig ekibi Fatih Karagümrük'te Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, karşılaşmanın ardından maçı değerlendirdi. Önceliklerinin lig olduğunu söyleyen Dumlupınar, "Ligi lider olarak tamamlayarak şampiyon olmak istiyoruz. Kupada da gidebildiğimiz kadar gitmek istiyoruz. Kazandığımız için mutluyuz. Afyon'a başarılar diliyorum. Önceliğimiz ligi lider olarak şampiyon tamamlamak ve bir üst lige çıkmak. Çok zengin bir kadromuz var. Bütün oyuncular çok değerli. Hedefimiz, üzerine basarak söylüyorum, sezonu lider tamamlayarak bir üst lige yükselmek" açıklamasını yaptı.

Cüneyt Dumlupınar: "Hedefimiz Ligde Başarılı Olmak"
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Cüneyt Dumlupınar: 'Hedefimiz Ligde Başarılı Olmak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement