Daire Amirleri Özdemir'in İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Daire Amirleri Özdemir'in İftar Yemeğinde Buluştu

Daire Amirleri Özdemir\'in İftar Yemeğinde Buluştu

Araban ilçesindeki daire amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir’in iftar yemeğinde buluştu.

29.06.2016 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Araban ilçesindeki daire amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir'in iftar yemeğinde buluştu.

Gaziantep'te bir restaurant'ta gerçekleşen iftar yemeğinde ilçede görev yapan daire amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları bir araya geldi.

Restaurant girişinde konuklarını tek tek karşılayan Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, her Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlediği iftar programına katılan daire amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının başkanlarıyla yakından ilgilendi.

Daire amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının başkanlarıyla sohbet eden Özdemir, ilçeye yapılan ve yapılacak olan belediye çalışmaları hakkında konuklarına bilgiler verdi.

Yemeğe Yavuzeli Kaymakamı Ahmet Selim Yavuz, Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, Araban Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çobanoğlu, İş adamı Cuma Reyhanİ daire amirleri, sivil toplum kuruluşu başkanları ve Araban Belediyespor Başkanı Ömer Özdemir ile oyuncuları katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Daire Amirleri Özdemir'in İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement