Damadının Elinden Çukura Düşerek Kurtulan Baba Dehşet Anlarını Anlattı - Son Dakika
Güncel

Damadının Elinden Çukura Düşerek Kurtulan Baba Dehşet Anlarını Anlattı

Kocaeli’de cinnet getiren ve boşanmak üzere olduğu eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürdükten sonra intihar eden damadının elinden son anda çukura düşerek kurtulan acılı baba o anları anlattı.

02.03.2016 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'de cinnet getiren ve boşanmak üzere olduğu eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürdükten sonra intihar eden damadının elinden son anda çukura düşerek kurtulan acılı baba o anları anlattı.

Kocaeli'de dün yaşanan olayda cinnet getiren damat Ziya Karakoyun, eline aldığı tüfek ile boşanmak üzere olduğu eşi Fatma Karakoyun, kayınvalidesi Emine Baştan ve kayınbiraderi Soner Baştan'ı öldürdükten sonra intihar etmişti. Olayda kendilerine ateş eden damadı ile boğuşan ve çukura düşerek canını kurtaran baba Osman Baştan, o anları anlattı.

CENAZEYE KATILDI

Eşi, kızı ve oğlunun cenaze namazına katılan Osman Baştan, "Ben iyiyim Allah'a çok şükür. Katledildik, suçsuz bir şekilde katledildik. Evlatlarımı hep kaybettim. Aralarında bir şey yoktu. Boşanma davaları vardı. Vardı ama bu boyuta geleceğini biz bilemezdik. Boşandıkları için biraz rahatsızlıkları vardı ama, 'Anlaşmalı olarak boşanıyoruz' dediler bana. Ben de, 'İyi boşanıyorsanız boşanın' dedim. Sonra pişman oldu. 'Ben bu şekilde istemiyorum. Malın şu kadarını vereceksiniz' dedi. Sonra başladı o yana bu yana saldırmaya Ziya. Sonra ben araya girdim. Dedim ki; 'Ne isterse vereyim. O alsın. Çocuklar zaten annesiyle duruyor. Biz çocuklara bakarız' dedim. O da bizi tuzağa düşürdü. Önce 'he' dedi bize. Perşembe günü boşanma davaları vardı. Ondan sonra pusu kurdu bize. Vurdu bizi" dedi.

Cenazeler Hisareyn Esentepe Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Esentepe mezarlığına defnedilecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Damadının Elinden Çukura Düşerek Kurtulan Baba Dehşet Anlarını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement