Damien Comolli, Luiz Gustavo için Marsilyalı yöneticilerle görüşüyor - Son Dakika
Spor

Damien Comolli, Luiz Gustavo için Marsilyalı yöneticilerle görüşüyor

Transferde hız kesmeyen Fenerbahçe, bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin dün sabah Brezilyalı futbolcu Luiz Gustavo için Marsilya ile görüşmek için Fransa'ya gittiği öğrenildi.

15.07.2019 10:01  Güncelleme: 11:38

Garry Rodrigues'i bitiren Fenerbahçe'de yeni hedef Marsilya forması giyen Brezilyalı ön libero Luiz Gustavo.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin dün sabah 08.30'da Fransa'ya uçtuğu ve Marsilya kulübü ile Luiz Gustavo için masaya oturduğu ifade edildi.

DÜĞMEYE BASILDI

Son olarak Garry Rodrigues'i kadrosuna katan Fenerbahçe, önemli bir transferi daha bitirmek için düğmeye bastı. Sportif direktör Comolli Brezilyalı ön libero Luiz Gustavo'yu bitirmek için dün sabah Fransa'ya gitti ve Marsilyalı yöneticilerle masaya oturdu.

Damien Comolli, Luiz Gustavo için Marsilyalı yöneticilerle görüşüyor

TRANSFER AN MESELESİ

Luiz Gustavo için hem satın alma hem de kiralama formülü masaya yatırıldı. Comolli, Marsilya ile bugün de görüşmelerini sürdürecek ve akşam İstanbul'a dönecek. Transferin yakın zamanda sonuçlanacağı düşünülüyor.

Damien Comolli, Luiz Gustavo için Marsilyalı yöneticilerle görüşüyor

Son Dakika Spor Damien Comolli, Luiz Gustavo için Marsilyalı yöneticilerle görüşüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • tunç06: şu adam yok olmadıkça takım düzelmezzzzz.....kaleyci yok harunla olmaz bu iş....harunla maça başla kafadan maglup veya berabere maç galibiyet olmaz...adam kaleyci değil comollinin inadı volkanı itti...ÇOK İYİ KALEYCİ ŞART YOKSA YUMRUK GÖSTERİR ADAM ŞAMPİYON OLUR . 0 2 Yanıtla

Advertisement