Daniel Craig, Sony ve Samsung'u Reddetti! - Son Dakika
Teknoloji

Daniel Craig, Sony ve Samsung'u Reddetti!

Daniel Craig, Sony ve Samsung\'u Reddetti!

James Bond karakterini canlandıran ünlü aktör Daniel Craig, Sony ve Samsung'u reddetti.

03.11.2015 18:17
Emre Çetinkaya - -

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz Nisan ayında Sony'nin bazı şirket içi e-posta'ları ortaya çıkmıştı. Bu e-posta'larda ise Sony'nin yeni James Bond filmi Spectre'de James Bond'a hayat veren Daniel Craig'e ve filmin yönetmeni Sam Mendes'e 5 milyon dolarlık bir teklifi gün yüzüne çıkmıştı. Sony, yeni amiral gemisinin Spectre filminde yer almasını istiyordu.


Apple Insider'ın haberine göre, Daniel Craig'e teklif sunan tek şirket Sony değilmiş. Gelen bilgilere göre hem Sony hem de Samsung, Daniel Craig ve Sam Mendes'e büyük tekliflerde bulunmuşlar.


Samsung, pazarlama ve tanıtım paketi için 50 milyon dolar, Spectre'de Bond'un Samsung model bir telefon kullanması için de 5 milyon dolar teklif etmiş. Bunun yanında Sony ise, pazarlama ve tanıtım paketi için 18 milyon dolar, filmde Xperia telefon kullanılması için de 5 milyon dolar teklif etmiş.


Öte yandan Daniel Craig ve Sam Mendes bu büyük teklifleri reddetmiş. İkilinin servet niteliğindeki bu teklifleri reddetmesinin sebebi ise; "James Bond sadece en iyisini kullanır" olmuş.


Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?


James Bond Spectre'nin aksiyon dolu son fragmanı da yayınlandı

Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Daniel Craig, Sony ve Samsung'u Reddetti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement