Darende'de Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Darende'de Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması Düzenlendi

Darende\'de Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması Düzenlendi

Malatya'nın Darende ilçesinde ortaokullar arası genel kültür ve bilgi yarışması düzenlendi.

25.04.2019 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Darende ilçesinde ortaokullar arası genel kültür ve bilgi yarışması düzenlendi.

Darende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yenice Ortaokulu tarafından düzenlenen bilgi yarışmasına ilçedeki 14 ortaokul katıldı.

Somuncu Baba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Salonu'nda gerçekleştirilen bilgi yarışmasının finalinde Ahmet Çokyaşar Ortaokulu, Özel Hacı Naciye Ateş Ortaokulu, Hacı Hasan Başer Ortaokulu ve Balaban Ortaokulu yarıştı.

Yarışmada 170 puanla Ahmet Çokyaşar Ortaokulu birinci, 160 puanla Özel Hacı Naciye Ateş Ortaokulu ikinci olurken Hacı Hasan Başer Ortaokulu da üçüncülüğü elde etti.

Yarışmayı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Arslan, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler izledi.

Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, dereceye giren okulları tebrik ederek, ilçede öğrenim gören ortaokul öğrencilerinin durumlarını görmek için yarışma düzenlediklerini söyledi.

Ahmet Çokyaşar Ortaokulu Müdürü Ramazan Yıldız ise "Bilgi yarışmasında okulumuzun birinci olmasından büyük sevinç duydum. Başta okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz olmak üzere emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Yarışmada dereceye girenlerin ödülleri, 19 Mayıs'ta törenle verilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Darende'de Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement