David Luiz, Galatasaray Maçında Oynayacak Mı? - Son Dakika
Spor

David Luiz, Galatasaray Maçında Oynayacak Mı?

David Luiz, Galatasaray Maçında Oynayacak Mı?

Portekizli teknik adam, David Luiz'in Galatasaray maçına yetişip yetişemeyeceği hakkında ilgi verdi.

21.02.2014 20:59

Chelsea menajeri Jose Mourinho, John Terry'nin Everton maçında oynayabileceğini söylerken David Luiz'in sakatlığından da bahsetti.

Mourinho, antrenman sırasında yaşadığı problem nedeniyle Chelsea'nin son üç maçını kaçıran kaptan, sahalara dönmeye hazırlandığını söylerken, David Luiz'in maçı kaçıracağını söyledi.

Portekizli teknik adam verdiği demeçte, "David Luiz sakat ancak John Terry oynayabiliyor." şeklinde konuştu.

Luiz'in sakatlığından bahseden Mourinho, "Luiz karın bölgesinde bir problem yaşadı.Ona ihtiyacımız var. Mümkün olursa Galatasaray maçı için hazır olacak." ifadelerini kullandı.

51 yaşındaki teknik adam, Premier lig'de Everton ile oynayacakları maçı, "Everton çok iyi bir takım. Çok iyi oynuyorlar ve güzel sonuçlar alıyorlar. Ligdeki yerleri de onların kalitesini gösteriyor. Onlar çok iyi defans yapıyor. Barry ve Osman gibi tecrübeli oyunculara sahipler." sözleriyle değerlendirdi.

Everton'ı yenebileceklerine inanan Mourinho, "İstatistiklerin önemli olduğunu düşünmüyorum. Geçmişte ne olduğunun bir önemi yok. Onları yenebileceğimizi düşünüyoruz çünkü kendimize inanıyoruz." şeklinde açıklamada bulundu.

Liderliği bırakmak istemedilerini belirten Portekizli çalıştırıcı, "Şuan zirvedeyiz ama City maçını kazanırsa ikinciliğe gerileyebiliriz. Ama eğer kazanırsa yerimizi koruruz. Everton'a karşı pıuan kaybetmek istemiyoruz." ifadelerini ekledi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor David Luiz, Galatasaray Maçında Oynayacak Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement