DEAŞ'ın sözde Musul kadısı Esenyurt'ta yakalandı! İlk sorgusunda her şeyi itiraf etti - Son Dakika
Güncel

DEAŞ'ın sözde Musul kadısı Esenyurt'ta yakalandı! İlk sorgusunda her şeyi itiraf etti

İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ terör örgütü ile bağlantısı oldukları tespit edilen kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler yaptıkları çalışmalarda örgütün sözde Musul Kadısı Jalal Ahmed'in Esenyurt'ta bir adreste kaldığını belirledi. Jalal Ahmed, yapılan operasyonla gözaltına alındı.

10.06.2023 12:16  Güncelleme: 14:14

İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ terör örgütü ile bağlantısı oldukları tespit edilen kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler yaptıkları çalışmalarda örgütün sözde Musul Kadısı Jalal Ahmed'in Esenyurt'ta bir adreste kaldığını belirledi. Şüphelinin adresine operasyon düzenlendi. Jalal Ahmed, yapılan operasyonla gözaltına alındı.

ÖRGÜTE DAİR BİLGİLER VERDİ

Jalal Ahmed'in emniyetteki ifadesinde örgüte dair bilgiler verdiği öğrenildi. Buna göre şüphelinin hakkındaki suçlamaları kabul ederek DEAŞ künyesinde 2016 yılında örgütün sözde Ninova (Musul) Bölgesi Kadısı olduğunu itiraf ettiği belirtildi.

Ülkeye ne zaman giriş yaptığı araştırılan Jalal Ahmed, emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

DEAŞ'ın sözde Musul kadısı Esenyurt'ta yakalandı! Daha ilk ifadesinde öttü
DEAŞ\'ın sözde Musul kadısı Esenyurt\'ta yakalandı! İlk sorgusunda her şeyi itiraf etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel DEAŞ'ın sözde Musul kadısı Esenyurt'ta yakalandı! İlk sorgusunda her şeyi itiraf etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Mehmet Aydın: Gelmeyen varmı acaba , nasıl gelmiş oraya kadar sınırda mayınları temizlersen herkes gelir yazık ki ne yazık orda nöbet tutan askere üzülüyorum ülke olmuş Nasreddin Hoca'nın türbesi gibi yol geçen hanı 46 8 Yanıtla
    Erkan Çaçen: Birsey söyleyeceğim emin ol katılıyorum ama inan şunda büyük şüphelerim var herkes AKP li değil ve hükumeti itibarsızlaştırmak için herseyi yaparlar emin ol nasıl içeriye alır sorgulamak dahi neden niçin demez bak bir anegtod paylaşayım emin ol chp liler seçim olmadan deprem oldu diye çok ama çok sevinmiştir ki seçimde büyük beklentiye girip onları yerin dibine sormaları bunun göstergesidir bunu unutma. 7 19
  • Kenan Acısever: BİTMEDİNİZ GİTTİ 36 2 Yanıtla

Advertisement