Dedeman Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

Dedeman Ödülleri Sahiplerini Buldu

Geleneksel olarak düzenlenen 'Mehmet Kemal Dedeman Araştırma ve Geliştirme Projesi Yarışması'nın ödülleri sahiplerini buldu.

13.02.2013 09:10  Güncelleme: 09:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dedeman Topluluğu'nun kurucusu Mehmet Kemal Dedeman anısını yaşatmak üzere geleneksel olarak düzenlenen 'Mehmet Kemal Dedeman Araştırma ve Geliştirme Projesi Yarışması'nın ödülleri sahiplerini buldu.

Haber : Süleyman KAYA Kamera : Özgür ARSLAN/ İSTANBUL DHA Beşiktaş'daki Dedeman Oteli'nde, 9'uncusu düzenlenen 'Mehmet Kemal Dedeman Araştırma ve Geliştirme Projesi' kapsamında madencilik ve turizm kategorisinde dereceye giren çoğunluğu akademisyen 14 kişiye çeşitli para ödülleri ve plaketleri verildi. Geceye çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşma yapan Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman, 'Çalışma hayatına çok erken başlayıp, güçlü yüreği ile Türkiye'nin önemli gruplarından birini kuran, ailesine çalışmalarına ve yeni nesillere eşsiz değerler bırakan sevgilisi babamız Mehmet Kemal Dedeman'ın aramızdan ayrılışının 15'inci yıldönümünde kendisini sevgiyle, şükranla ve hasretle anıyoruz" dedi.

Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nazire Dedeman Çağatay ise, 'Madencilik ve turizm sektörlerinde önemli ilklere imza başarısı gösteren Mehmet Kemal Dedeman'ın evlatları olarak, bundan tam dokuz yıl önce başlattığımız 'Mehmet Kemal Dedeman Araştırma ve Geliştirme Proje' yarışmasını hayata geçirmiş olmanın gururunu bir kez daha yaşıyoruz" dedi. Projeleriyle ödül alanlar hatıra fotoğrafı çektirdi.

Madencilik dalında birincilik ödülünü, 'Yeraltı Kömür Üretim Faaliyetlerinde Ocak Yangınlarının Önlenmesinin Araştırılması - Gli Tunçbilek Ömerler Mekanize Yeraltı Ocağı Uygulaması" projesiyle Prof. Dr. Ahmet Hakan Onur, Prof. Dr. Halil Köse, Prof. Dr. Ercüment Yalçın, Doç. Dr. Gürcan Konak, Doç. Dr. Hayati Yenice, Yrd. Doç. Dr. Doğan Karakuş, Yrd. Doç. Dr. Alper Gönen, Arş. Grv. Mehmet V. Özdoğan ve Arş. Grv. Abdurrahman Tosun ekibi aldı. Turizm dalında birincilik ödülünü 'Konaklama Sektöründe Hizmet Odaklı Evrik Pazarlama" projesiyle Erol Karabulut kazandı. birinci seçilen her iki dalın proje sahibine 20'şer bin TL ödül verilirken, ikincilere 10'ar bin TL, üçüncülere ise 5'er bin TL değerinde ödülleri takdim edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dedeman Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement