Defterdar Tarım, Başkan Ayanoğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Defterdar Tarım, Başkan Ayanoğlu'nu Ziyaret Etti

Defterdar Tarım, Başkan Ayanoğlu\'nu Ziyaret Etti

Mardin İl Defterdarı İsmail Tarım ve beraberindeki heyet, Vergi Haftası kutlamaları nedeniyle Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu’nu ziyaret etti.

25.02.2014 15:09

Mardin İl Defterdarı İsmail Tarım ve beraberindeki heyet, Vergi Haftası kutlamaları nedeniyle Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'nu ziyaret etti.

İl Defterdarı İsmail Tarım'ın Ayanoğlu'nu ziyaretinde; Gelir Müdürü Mehmet Say, Muhakemat Müdürü Hatice Saygıner de hazır bulundu. Mardin İl Defterdarı İsmail Tarım Başkan Ayanoğlu'na çiçek takdiminde bulunarak, plaket verdi. Vergi bilincinin topluma kazandırılması gerektiğini ifade eden İsmail Tarım, "Bu yıl 25.sini kutladığımız Vergi Haftası nedeniyle belediye başkanımızı ziyaret etmiş bulunmaktayız. Türkiye'nin büyümesi ve gelişmesi için vergi bilincinin toplumun tüm kesimlerine kazandırılması gerekir" dedi.

25. Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde gerçekleşen ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu da, İl Defterdarı ve beraberindeki heyete teşekkür etti. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Defterdar Tarım, Başkan Ayanoğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement