Deli Dedikleri Babalarının Hem Emekli Maaşını Hem de Evini Aldıkları İddiası - Son Dakika
Güncel

Deli Dedikleri Babalarının Hem Emekli Maaşını Hem de Evini Aldıkları İddiası

TCDD'den emekli 89 yaşındaki Hüseyin Türker, üç çocuğundan ikisi tarafından darp edilerek evinden atıldı ve hem evini hem de 800 lira maaşını alabilmek için deli olduğu iddia edilerek mahkemeye verildi.

11.01.2012 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TCDD'den emekli 89 yaşındaki Hüseyin Türker, üç çocuğundan ikisi tarafından darp edilerek evinden atıldı ve hem evini hem de 800 lira maaşını alabilmek için deli olduğu iddia edilerek mahkemeye verildi.

İddiaya göre, emekli olduktan sonra tek başına yaşayan Hüseyin Türker (89), 3 çocuğu tarafından dövülerek sokağa atıldı. Daha önce Bağçeşme'deki evinde kalan ve 800 liralık emekli maaşı ile geçinen Hüseyin Türker, çocukları tarafından önce dışlandı daha sonra ise oturduğu evinden yaka paça dışarı atıldı. Türker'in başına gelenler bunla da kalmadı. Büyük kızı Rabia ve oğlu Ayhan Türker tarafından mahkemeye verilen Türker, çocukları tarafından akli dengesinin yerinde olmamasıyla suçlandı. Küçük kızı olan

ve Küçük Çekmece'de öğretmenlik yapan Zeliha tarafından destek gören Hüseyin Türker, diğer evlatları Rabia ve Ayhan Türker tarafından darp edilerek evinden çıkartıldı.

Kendine ait evinde yaşanımı sürdüren Hüseyin Türker, çocuklarının evine gelerek kendisini evden atmasının ardından Terzibayır'da oturan yakın bir arkadaşına sığındı. Başına gelenleri anlatan Hüseyin Türker, "Böyle evlat olmaz olsun. Bana deli dediler ve mahkemeye verdiler. Amaçları evimi ve 800 lira olan emekli maaşımı almak. Ben onlara gözüm gibi baktım. Tüm gelirimi onlar için harcadım ama onlar benim her şeyime göz dikti" dedi.

8 doktorda muayene olduğunu, akli dengesinin yerinde olduğunu ifade eden Türker, "16 Şubat'ta mahkeme var. Çocuklarım benden her şeyi gizlediler. Mahkemeye gelmememi istiyorlar" diye konuştu.

Mahkemeyi kazanması durumunda evini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağını belirten Türker, "Eğer ihtiyaç sahibi bir bayanla tanışırsam evlenmek istiyorum. Evlendikten sonra o kişiyi görmek, yanına gitmek bile istemiyorum. Tek isteğim maaşımın birilerine fayda olması" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Deli Dedikleri Babalarının Hem Emekli Maaşını Hem de Evini Aldıkları İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement