Demet Akalın, Birce Akalay'ın Polis Çevirmesi Tepkisine Sert Çıktı - Son Dakika
Magazin

Demet Akalın, Birce Akalay'ın Polis Çevirmesi Tepkisine Sert Çıktı

Geçtiğimiz gün çevik kuvvet tarafından çevrildiğini ve arandığını anlatan Birce Akalay'a Demet Akalın tepkili! "Yazık ya!" diye söze başlayan Akalın, "Aranalım tabii ki, biz onlara kuvvet olmalıyız" dedi.

20.12.2016 11:27  Güncelleme: 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deli Ormanlı ve Hayat Bazen Tatlıdır ile tanınan oyuncu Birce Akalay, geçtiğimiz gün çevik kuvvet tarafından yolda çevrildiğini ve bir zanlı gibi arandığını sosyal medyadan anlattı. "Şunca yıllık hayatımda böyle bir zaman yaşamadık biz, güvende miyiz şimdi?" diyerek isyan eden oyuncu, tepkilere neden olmuştu. Ünlü oyuncuya bir tepki de Demet Akalın'dan geldi.

"ARACIM ARANDI, BELLİ Kİ BENİ TANIMAMIŞTI, MECBUR DEĞİLDİ"

Birce Akalay, çevik kuvvet tarafından arandığı dakikaları şu ifadelerle anlattı: "Arabayı kullanan yardımcım ile birlikte sete geldiğimizi söylememize rağmen ısrarla bir zanlı gibi araçtan indirildik. Belli ki beni tanımamıştı. Mecbur da değildi üstelik, ama taş kesildim"

"MİLİTAN GİBİ GARİP BİR KALABALIK VARDI"

İran konsolosluğu önünde "Militan gibi garip bir kalabalık vardı, ne olduğunu anlayamadan araca bindirilmemize izin verildi" diyen Akalay, yaşadıklarını Instagram'daki notlarıyla anlattı:

Demet Akalın, Birce Akalay'ın Polis Çevirmesi Tepkisine Sert Çıktı

"OLUR OLMAZ YORUMLAR YAPMAYIN"

Ünlü oyuncu, fotoğrafın altına ise "Bu arada kimseyi yargılamıyorum. Görevini yaptığı için orada, o silahı tutuyor, aracımı arıyor. Onların hikayesi hepimizden daha zor. Mesele o değil tüm bunları yaşadığımız günler geçiriyor olmamız. Sakın olur olmaz yorumlar yapmayın rica ederim" notunu düştü.

DEMET AKALIN: YAZIK YA! BEN DURDURULMADAN HAL HATIR SORUYORUM..."

Bu yorumları gören Demet Akalın, sosyal medyadan sert çıktı. "Yazık ya! Ben durdurulmadan bile kenara çekip hal hatır soruyorum! Her aranma noktasında aranalım. Tabii ki biz onlara kuvvet olmalıyız" sözleriyle oyuncuyu eleştirdi.

Demet Akalın, Birce Akalay\'ın Polis Çevirmesi Tepkisine Sert Çıktı

Son Dakika Magazin Demet Akalın, Birce Akalay'ın Polis Çevirmesi Tepkisine Sert Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement