Demet Akbağ'ın Feriştah Karakteri Yıllar Sonra Beyazperdeye Dönüyor - Son Dakika
Magazin

Demet Akbağ'ın Feriştah Karakteri Yıllar Sonra Beyazperdeye Dönüyor

Bir Demet Tiyatro'da hafızalara kazınan ve Demet Akbağ'ın canlandırdığı Feriştah karakteri, bu hafta vizyona girecek Görümce filmi ile izleyici karşısına çıkıyor.

30.11.2016 09:29  Güncelleme: 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıllar önce televizyon ekranlarının vazgeçilmezi Bir Demet Tiyatro'da Demet Akbağ'ın oynadığı ve Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan 'Feriştah' karakteri, beyazperdede özleyenleriyle hasret giderecek. Gupse Özay'ın 'şeytani' görümcesi, 90'lı yılların ikonik karakteri Feriştah ile buluşacak.

2016 MODEL FERİŞTAH

Karakterin ortaya çıkmasından yaklaşık 20 yıl sonra Demet Akbağ, Gupse Özay'ın yeni filmi 'Görümce' için yeniden 'Feriştah' oldu. 2016 yılı için modernize edilen Feriştah'ın artık yeni bir mesleği ve tarzı var.

Demet Akbağ, bu hafta vizyona girecek Görümce filminde deneyimlerini şöyle anlattı: Oynarken en çok eğlendiğim karakterlerinden biriydi. 'Feriştah' ile bir günlük çekimde yıllar sonra hasret gidermekten çok mutlu oldum."

Demet Akbağ'ın Feriştah Karakteri Yıllar Sonra Beyazperdeye Dönüyor

"HAYRANI OLDUĞUM BİR DUAYEN"

Gupse Özay ise mutluluğunu, "Hayranı olduğum, yanımdan geçerken bile heyecanlandığım bir duayenin bana filmde destek vermesinin benim için önemini anlatamam" sözleriyle ifade etti.

BU HAFTA VİZYONA GİRİYOR

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği, gelin ve görümce arasındaki ilişkiyi komedi diliyle anlatan Görümce filminin yönetmenliğini Kıvanç Baruönü yaparken başrolleri Gupse Özay, Eda Ece ve Buğra Gülsoy paylaşıyor. Daha önce özellikle TV'de yayınlandığında reyting rekorları kıran 'Deliha' da olduğu gibi, Gupse Özay yine sorunlu bir karakteri canlandırıyor. Bu sefer 'Sivaslı Yeliz' karakteri ile gelinine şeytanlıklar yapan görümce olacak. Görümce filmi 2 Aralık Cuma günü vizyonda olacak.

Demet Akbağ\'ın Feriştah Karakteri Yıllar Sonra Beyazperdeye Dönüyor

Son Dakika Magazin Demet Akbağ'ın Feriştah Karakteri Yıllar Sonra Beyazperdeye Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement