Demet Şener: Anlaşmalı Değil, Çekişmeli Boşanıyoruz - Son Dakika
Magazin

Demet Şener: Anlaşmalı Değil, Çekişmeli Boşanıyoruz

İbrahim Kutluay ile ayrılık süreci hakkında ağzını bıçak açmayan Demet Şener, net ifadeler kullandı. "Kesinlikle boşanmak istiyorum" diyen Şener, çekişmeli bir sürecin yaşandığını belirtti.

19.03.2017 09:44  Güncelleme: 09:47

Geçtiğimiz aylarda İbrahim Kutluay'dan boşanma kararı alan Demet Şener, "Biz anlaşmalı değil, çekişmeli boşanıyoruz" diyerek geri adım atmayacağının sinyalini verdi. Demet Şener, bu konudaki kararlı tavrı ile ayrılığın ardındaki 'aldatma' iddialarını da güçlendiriyor.

"İNŞALLAH BİR AN ÖNCE BİTER"

Bir kozmetik markasının tanıtım gecesine katılan Demet Şener, ertelenen ve henüz sonuca varmayan boşanma davasıyla ilgili konuştu. "Bu ay davamız olacak, inşallah bir an önce biter" diyen Şener, "Biz anlaşmalı boşanmıyoruz, çekişmeli boşanıyoruz. Benim avukatlarım bir şey istiyor, onun avukatları yanıt veriyor. Bu işleri de fazla bilmiyorum, ilk kez boşanıyorum." ifadelerini kullandı.

ESKİ EŞİNİ SÜRÜNDÜRECEK

İbrahim Kutluay'ın, Demet Şener'i aldattığı iddiası sıkça konuşuluyordu. Demet Şener'ın kararından en ufak bir taviz vermemesi bu iddiaları güçlendiriyor. Öte yandan, Demet Şener'in avukatları geçtiğimiz gün yapılan duruşmada 10 milyon TL gibi rekor bir tazminat ve çocuklarının velayetini istemişti. Demet Şener adeta eski eşini süründürmek istiyor.

EŞİNE 'İBRAHİM BEY' DEDİ

Demet Şener, tekrardan barışma iddiaları ilgili de net konuştu: "İbrahim Bey'in barışmak istemesi beni ilgilendirmez. Kesinlikle boşanmak istiyorum"

Demet Şener: Anlaşmalı Değil, Çekişmeli Boşanıyoruz

Son Dakika Magazin Demet Şener: Anlaşmalı Değil, Çekişmeli Boşanıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement