Demirci'de Kaymakamdan Çalışkan Müdüre Başarı Belgesi - Son Dakika
Yerel

Demirci'de Kaymakamdan Çalışkan Müdüre Başarı Belgesi

Demirci\'de Kaymakamdan Çalışkan Müdüre Başarı Belgesi

Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin Demirci Orman İşletme Müdürü Mustafa Ertem’e çalışmalarından ötürü başarı belgesi takdim etti.

23.05.2014 12:35

Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin Demirci Orman İşletme Müdürü Mustafa Ertem'e çalışmalarından ötürü başarı belgesi takdim etti.

Kaymakamlık makamında yapılan törende konuşan Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, "Orman İşletme Müdürümüz ile beş yıldır çalışıyoruz. Hem görevini yaparken hem de gayretli çalışmalarıyla güzel projeleri Demircimiz de hayata geçirdik. Kuzuköy de bal ormanından başlayarak özel ağaçlandırma ve özellikle orman köylerinin kalkınması için çok yerde projeleri hayata geçirdik. Demircimizin birçok yerinde dikili ağacımız ve ormanımız oldu. Bu işleri yaparken müdürümüz büyük bir gayret gösterdi ve kendisinin de kurumu temsilde çok dikkatli olduğunu gördüm. Bizimle olan diyaloglarında ise hep başarılıydı kendisini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.

Demirci Orman İşletme Müdürü Mustafa Ertem ise, "Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Devamlı bizlere destek verdi ve yanımızda oldu kendilerine teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirci'de Kaymakamdan Çalışkan Müdüre Başarı Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement