Deniz Gezmiş'in Avukatı Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Deniz Gezmiş'in Avukatı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Deniz Gezmiş\'in Avukatı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Behice Gülçin Çaylıgil, Muğla'nın Bodrum ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

11.04.2013 19:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deniz Gezmiş'in ve birçok siyasi davanın avukatlığını yapmış olan

Behice Gülçin Çaylıgil, Muğla'nın Bodrum ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Bodrum'da önceki gün evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden Çaylıgil'in cenazesi Bodrum Adliyesi önüne getirildi. Düzenlenen cenaze töreninde akrabaları ve avukat arkadaşları duygu dolu anlar yaşadı. Adliye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Çaylıgil, Karaburgaz Mezarlığı'na defnedildi.

Cenaze törenine CHP İlçe Başkanı Okan Özsu ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal, İzmir Baro Başkanı Sema Pektaş, Muğla Baro Başkanı Mustafa Gürkan, yönetim kurulu üyeleri, avukat arkadaşları, TKP Muğla İl Başkanı Av. Ahmet Aksüt, Bodrum İlçe Başkanı Osman Celil Çetok, ÖDP İlçe Başkanı Osman Öztürk, Halkın Kurtuluşu Partisi Genel Sekreter yardımcısı Av.Tacettin Çolak, Av Bahri Belen, Av. Ergin Cinmen,Av. Filiz İlkiz, Türkiye Barolar Birliği Başkan Adayı Kazım Kolcuoğlu, Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu ile çok sayıda dostu ve Bodrumlular katıldı.

88 yaşında vefat eden avukat Çaylıgil,,"Sosyalist ve adalet savaşçısı" olarak biliniyor ve Türk hukuk camiasında zor davalarının avukatlığını yapmasıyla tanınıyordu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Deniz Gezmiş'in Avukatı Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement