Denizde Kaybolan 4 Kişiyi Arama Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Denizde Kaybolan 4 Kişiyi Arama Çalışmaları Sürüyor

Denizde Kaybolan 4 Kişiyi Arama Çalışmaları Sürüyor

Kumburgaz'da teknenin alabora olması sonucu denizde kaybolan 4 kişiyi arama çalışmaları devam ederken, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.

27.08.2012 14:54

Kumburgaz'da teknenin alabora olması sonucu denizde kaybolan 4 kişiyi arama çalışmaları devam ederken, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, kayıp yakınlarından bilgi aldı.

Kumburgaz'da teknenin alabora olması sonucu denizde kaybolan Şener Karataş, İsmail Kılıçkaya, Metin Şahin ve Hamdi Ali Ertuğrul'u arama çalışmaları devam ediyor. Kaybolan şahısların yakınları, arama çalışmalarından gelecek iyi bir haber beklerken, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün de sahildeki kayıp yakınlarının yanına gelerek bilgi aldı. Başkan Akgün, "İlk etapta ne belediyeye ne kaymakamlığa gelmiş herhangi bir bilgi yoktur. Biz ilk haberi basından aldık. Şu anda arama çalışmaları devam ediyor. Bilgiyi destekleyen başka hiçbir bilgi yok. İşin detayına inildiği zaman 5 kişi tekneye biniyor, tekne alabora oluyor. 2'si yüzmeye kalkıyor ancak 1'i yüzmeyi başarıyor. Şimdi az önce aldığım bilgiye göre o yüzmemiş bir balıkçı teknesi alıp getirmiş. Ateş düştüğü yeri yakıyor ailelerin feryat etmesi doğaldır ama bizim de elimizde hiçbir bilgi yok. Arama çalışmaları devam edecek, 24 saat buradayız" dedi.

Sahil Güvenlik ekiplerinin çalışmaları denizin birkaç noktasında sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Denizde Kaybolan 4 Kişiyi Arama Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement