Denizli'den Bild'e Kınama - Son Dakika
Güncel

Denizli'den Bild'e Kınama

Denizli\'den Bild\'e Kınama

DENİZLİ'de, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci hakkında çıkan haber nedeniyle, Alman Bild gazetesi hakkında çok sayıda kınama yayınlandı.

10.03.2017 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DENİZLİ'de, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci hakkında çıkan haber nedeniyle, Alman Bild gazetesi hakkında çok sayıda kınama yayınlandı.

AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Alman Bild gazetesinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci hakkında çıkan haberin basın etik ve ahlak ilkeleri ile bağdaşmadığını belirtti. Yaptığı yazılı açıklamada Alman Bild gazetesini kınadığını ifade eden Başkan Zolan, "Sayın Bakanımıza yönelik haber kisvesi altında çıkan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyor, Alman makamlarını göreve davet ediyorum" dedi.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz de yazılı bir açıklama yaparak Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'ye yönelik hakaret içerikli yayın yaptıkları gerekçesiyle Alman Bild gazetesini kınadı. Alman Bild Gazetesi'nin Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'ye yönelik hakaret içeren haberinin kabul edilemez olduğunu söyleyen Filiz, "Türk düşmanlığında sınır tanımayan Bild gazetesi bir kez daha çirkin yüzünü gösterdi. Gazetecilik adı altında yapılan bu çirkin saldırı Tüm milletimize yapılmıştır ve asla kabul edilemez, seviyesiz bir söylemdir. İki ülke arasındaki dostluğu zedelemek ve toplumlarımız arasındaki iyi ilişkileri bozmaktan öte bir işlevi olmadığı aşikardır" dedi.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti yönetimi de yazılı bir açıklama yaparak, Bild gazetesinin haberinin meslek ilkeleriyle bağdaşmadığını, kişisel haklara saldırı niteliğinde olduğunu öne sürerek, Alman gazetesini kınadı.

lı - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli'den Bild'e Kınama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement