Denizli Fırıncılar Odası'ndan CHP'li Basmacı'ya Sert Tepki - Son Dakika
Güncel

Denizli Fırıncılar Odası'ndan CHP'li Basmacı'ya Sert Tepki

Denizli Fırıncılar Odası\'ndan CHP\'li Basmacı\'ya Sert Tepki

Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Kardaban, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Melike Basmacı’nın, Denizli’de geçtiğimiz hafta ekmek içinden çıkan maddeler hakkında verdiği soru önergesine sert tepki gösterdi.

08.02.2018 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Kardaban, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Melike Basmacı'nın, Denizli'de geçtiğimiz hafta ekmek içinden çıkan maddeler hakkında verdiği soru önergesine sert tepki gösterdi.

Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, CHP Denizli milletvekili Melike Basmacı'nın Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba'nın yanıtlaması istemiyle TBMM'ye verdiği yazılı soru önergesi ile gündeme gelen ekmek içindeki yabancı madde konusuna tepki gösterdi. Bekir Karadaban kendisinin birçok ilden arandığını ve ekmek hakkında yapılan açıklamaların talihsizlik olduğunu belirterek, "Üzülerek öğrendim ki, Denizli Milletvekilimiz Melike Basmacı, odamızla hiçbir irtibatta bulunmadan, Denizli fırıncısını hedef alarak, açıklamaları ile TBMM'de bu sektör ile gündeme gelmiştir. Sayın vekilin siyaset malzemesi yaptığı bu konuda, kasıtlı bir durum yoktur. Bunun cezaları yasalar gereği verilmektedir. Sayın vekil Denizli'de yapılan ekmekler ile ilgili güven duymuyorsa, yememesini tavsiye ediyoruz" dedi.

Basmacı'nın bu konuda kendilerini ve şehrini siyaset malzemesi yapmak istediğini söyleyen Karabadan şöyle devam etti:

"Fırıncıların çalışma şartlarının kolaylaştırmak daha iyi olmasını sağlayacak projelerini meclis gündemine getirmesini bekliyoruz. Halkımız güvenli şekilde ekmeklerini yiyebilir, tüketebilir. Rahat olun, gerekli birimler ile istişareler, çalışmalar devam ediyor. Halkın en iyi şekilde ekmek tüketebilmesi anlamında, bütün gayretlerimizle çalışıyoruz. Halkımız gönül rahatlığında ekmeklerini yiyebilir ve tüketebilir. Bu konuda içleri rahat olsun" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Denizli Fırıncılar Odası'ndan CHP'li Basmacı'ya Sert Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement