Denizlispor Teknik Direktörü Prosinecki görevinden istifa etti - Son Dakika
Spor

Denizlispor Teknik Direktörü Prosinecki görevinden istifa etti

Türkiye Kupası'nda 2 Lig ekibi Turgutluspor'a yenilip turnuvaya veda eden Denizlispor'da teknik direktör Robert Prosinecki görevini bıraktı.

24.11.2020 20:26  Güncelleme: 20:39

Bu sezon istediği sonuçları alamayna Denizlispor'da teknik direktör Robert Prosinecki istifa kararı aldı.

Hırvat teknik adam, Türkiye Kupası'nda Turgutluspor'a elendikleri maç sonrasında yönetime istifasını sundu. Denizli yönetimi, her şeyi değerlendirdikten sonra son kararını açıklayacak.

MAÇ SONRASI İSTİFA SİNYALİ VERMİŞTİ

Turgutluspor maçı sonrasında Prosinecki, "Kulübümüz ve bizim için ağır bir mağlubiyet oldu. Bunun tabii ki de sonuçları olacaktır. Bununla alakalı gereken konuşmaları başkanımız ve yöneticilerimizle yapacağız. Ondan sonra hızlı bir şekilde verilen kararı paylaşacağız" demişti.

Türkiye Kupası'nda büyük şoku yaşayan Denizlispor, Süper Lig'de de 8 haftada topladığı 5 puanla 20. sırada kaldı.

Denizlispor Teknik Direktörü Prosinecki görevinden istifa etti

Son Dakika Spor Denizlispor Teknik Direktörü Prosinecki görevinden istifa etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Şamil: Bekliyordum yaklaşık 2 haftadır.Haber nihayet geldi.Hocamız çok iyi bir futbolcu idi ve çok iyi bir teknik adam.Ancak olmadı.Bazen böyle oluyor.Ne kadar kaliteli kumaş olsada doku uyuşmuyor yapacak bir şey yok.İnsanlığı ile on numara kocaman kalbi olan bir futbol adamı.Denizli şehri ve Denizlisporumuz için verdiği emeğe,katkılarına çok teşekkür ederiz.Belki bir hoca kaybettik ama çok iyi bir fahri Denizlili kazandık. O hep Denizlili bizim için.Kalan hayatında başarılar dileriz.Yolu açık olsun.. 0 0 Yanıtla

Advertisement