Deplasman Galibiyeti Sevindirdi - Son Dakika
Yerel

Deplasman Galibiyeti Sevindirdi

Deplasman Galibiyeti Sevindirdi

Diyarbekirspor'da 2- 1'lik Zara Belediyespor galibiyetinden sonra yüzler yeniden gülmeye başladı.

29.03.2016 19:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbekirspor'da 2- 1'lik Zara Belediyespor galibiyetinden sonra yüzler yeniden gülmeye başladı.

Geçen hafta içerisinde sahasında Grup Lideri Etimesgut Belediyespor'a 3- 1 yenilerek bir süt lige direkt çıkma şansını matematiksel olarak olmazsa da büyük oranda kaybeden Diyarbekirspor'da 2- 1'lik Zara Belediyespor galibiyetinden sonra yüzler yeniden gülmeye başladı.

"Zor şartlar adlında galip geldik"

Zara Belediyespor galibiyetini değerlendiren Teknik Direktör Namık Altunsoy, rakibin ligde kalmak adına son kozlarını oynaması nedeniyle zor bir mücadele olduğunun altını çizdi. Saha ve hava şartlarının da maçı zorlaştırdığını anlatan Altunsoy, "Rakibimiz bu maçı ligde kalmak için son şans olarak görüyordu. Bu yüzden iyi hazırlanmışlardı. Maçtan önce yağan kar zemini kötü hale getirmişti. Hava ve saha şartları da bizim için handikap oldu" ifadelerini kullandı.

"Kalan maçları kazanmak istiyoruz"

Maçın ilk yarısında etkili oynayarak goller bulduklarını ancak ikinci yarıda zorlandıklarını anlatan Altunsoy, "Duran top çalışması sonunda Fahrettin'in kafa golüyle 1-0 öne geçtik. Daha sonra Tunç uzaktan vuruşla güzel bir gol attı. İkinci yarıda rakibimiz gol bulmak adına tüm hatlarıyla yüklendi. Bundan yararlanamadık ve daha fazla gol bulamadık. Sonuç olarak deplasmandan 3 puanla dönerek moral bulduk. 6 maçımız kaldı ve hepsine kazanmak için çıkacağız" dedi.

Dördüncü Deplasman Galibiyetini Aldı

Spor Toto 3.Lig 2.Grup'ta yer alan Diyarbekirspor, Etimesgut Belediyespor yenilgisinden sonra aradığı morali Sivas deplasmanında buldu. Kümede kalmak için artık son şanslarını kullanan Zara Belediyespor'u 2-1'le geçen Diyarbekirspor, 2. sıradaki yerini de korudu.

Barış son anda kadrodan çıkarıldı

Öte yandan Diyarbekirspor'da Zara Belediyespor maçı öncesinde sakatlanan Barış Ataş son anda kadrodan çıkarılarak yerine Erdinç Karakaş dahil edildi. Bu sezon deplasmandaki 4.galibiyetini alan yeşil kırmızılı takımımızda Tunç ve Erhan sarı kart gören isimler oldu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Deplasman Galibiyeti Sevindirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement