Deplasmanlı Bögelesel Amatör Lig 6. Grup - Son Dakika
Yerel

Deplasmanlı Bögelesel Amatör Lig 6. Grup

Deplasmanlı Bögelesel Amatör Lig 6. Grup

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 6. Grup’ta zirve mücadelesi veren Kayseri Şekerspor, sahasında konuk ettiği Niğde Azatlıspor’u 7-1 gibi farklı bir skor ile mağlup etti.

07.12.2015 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta zirve mücadelesi veren Kayseri Şekerspor, sahasında konuk ettiği Niğde Azatlıspor'u 7-1 gibi farklı bir skor ile mağlup etti. Yeşil-Beyazlı takım bu galibiyet ile 9. hafta sonunda puanını 19'a çıkardı. Niğde Azatlıspor ise 4 puanda kaldı.

STAT: Sümer Stadı 2 Nolu Saha

HAKEMLER: Sevgi Günel ** Ali Eker **Arda Argun Zenginyer **

SAHA KOMİSERİ: Ceyhun Denli

KAYSERİ ŞEKERSPOR: Ufuk Alparslan *** İhsan Mert *** Emre Ekti *** Mehmet Sönmez *** İhsan Türen *** Emre Erol *** Selahattin Enes Kılıç *** (Dk. 85 Süleyman Öztürk ***) Murat Işıkdemir *** (Alim Korkmaz ***) Burak Mete *** (Rıdvan Çetin ***) Gökhan Altıntaş *** Ersoy Yılmaz ***

NİĞDE AZATLISPOR: İsmail Turgut * Mehmet Demirci * Burak Çöl * Osman Hıraman * Çağrı Özturak * Mustafa Yılmaz * Murat Balçın * Samet Tamer * Tamer Demir * Mehmet Yalçın * Öner Atalay *

GOLLER: Dk.8.75 Ersoy Yılmaz, Dk.55 Selahattin Enes Kılıç, Dk.60.61 Burak Mete, Dk.88 Alim Korkmaz, Dk.90+3 Süleyman Öztürk (Kayseri Şekerspor) Dk.83 Murat (Azatlıspor)

KIRMIZI KART: 90+4 Gökhan Altıntaş (Kayseri Şekerspor) - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Deplasmanlı Bögelesel Amatör Lig 6. Grup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement