Dereceye Giren Fotoğraflar Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Dereceye Giren Fotoğraflar Ödüllendirildi

Dereceye Giren Fotoğraflar Ödüllendirildi

Samsun Valiliği tarafından düzenlenen “Samsun Ulusal Fotoğraf Yarışması 2013” isimli fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar sergilendi ve fotoğraf sahipleri ödüllendirildi.

17.12.2013 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Valiliği tarafından düzenlenen "Samsun Ulusal Fotoğraf Yarışması 2013" isimli fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar sergilendi ve fotoğraf sahipleri ödüllendirildi.

Atatürk Kültür Merkezi Küçük Salon ve Güzel Sanatlar Galerisi'nde düzenlenen ödül ve sergi töreninin açılışını Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ufuk Ekinci, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan ve Baro Başkanı Necdet Anıl yaptı.

Açılışın ardından sergiyi gezen Vali Aksoy, Samsun'un kültürel zenginlikleri ve doğal yapısıyla önemli değerlere sahip olduğunu söyledi. Aksoy, "Bu değerlerimizi tüm Türkiye ve dünya ile paylaşmak adına bu tür etkinliklerin önemli bir katkısı olduğunu düşünüyorum. Bu kapsamda valiliğimiz koordinasyonunda 2 kategoride yıl boyunca süren bir yarışma düzenledik. Bunlardan birincisi Samsun'un doğası, ikincisi de Samsun'da yerel ve kültürel yaşamdı. Çok sayıda fotoğraf sanatçısı Samsun'dan ve Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden katılım sağladı. Çekmiş oldukları fotoğrafları da değerlendirme komitesine sundu. Bu bakımdan birçok fotoğraf sanatçısı yeni fotoğrafları çekebilmek adına Samsun'un farklı bölgelerinde çalışmalar gerçekleştirdiler ve çekmiş oldukları bu fotoğrafları bizimle paylaştılar" dedi.

Vali Aksoy'un konuşmasının ardından dereceye girenlere ödülleri verildi. Kategorilerinde birinci olan fotoğraflara 3 bin TL, ikinci olan fotoğraflara 2 bin TL, üçüncü olan fotoğraflara bin TL, mansiyon alan fotoğraflara 500'er TL ve sergilemeye değer bulunan fotoğraflara ise 100'er TL ödül verildi.

Ödül ve sergi törenine ayrıca İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve Atakum Belediye Başkanı Metin Burma katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dereceye Giren Fotoğraflar Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement