Dergiler Gar'da Buluştu - Son Dakika
Kültür Sanat

Dergiler Gar'da Buluştu

Dergiler Gar\'da Buluştu

4. Türkiye Dergi Fuarı bugün kapılarını açıyor. Sirkeci Garı’ndaki fuara birbirinden farklı ilgi alanlarına sahip 100'ü aşkın yayın katılıyor. ‘Nasıl Yola Çıktılar-İlk Kapaklar’ sergisi bu yılın sürprizlerinden…

24.10.2013 00:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Matbu dergileri bir araya getiren, Türkiye Dergi Editörleri ve  Yayın Yönetmenleri Birliği (TÜRDEB)’nin düzenlediği Türkiye Dergi Fuarı, 23-27 Ekim tarihlerinde Sirkeci Tren Garı’nda 4. kez kapılarını açıyor okurlara. 


Birbirinden farklı tarz ve yaklaşımlara sahip kültür, sanat, ilim, çocuk, tasavvuf, kadın, düşünce ve edebiyat dergilerini bir araya getiren fuara bu yıl yüzü aşkın dergi katılıyor. Bugün açılışı yapılan fuarın onur konuğu Altınoluk Dergisi.


TÜRDEB kurucularından ve fuarın organizatörlerinden Asım Gültekin bu yıl fuarda dergi okurlarını bekleyen yenilikleri şöyle özetliyor: “Bu sene Nasıl Doğdular/İlk Kapaklar Sergimiz olacak. 200 kadar dergimizin ilk sayılarının kapaklarından oluşan bir sergi bu. İlk fuarımızda Kapanmış Dergiler Sergisi hazırlamıştık. Çok da ilgi görmüştü bu sergi. İlk kapaklar sergimizin de çok ilgi toplayacağını şimdiden görebiliyorum. Çok ilginç dergilerin ilk sayılarının kapaklarını ilk defa görmüş olacak dergi okurları.


Bu sene fuarın onur konuğu Altınoluk Dergisi. Derginin Yazı İşleri Müdürü Ahmet Taşgetiren, sahibi Abdullah Sert ve dergi ekibi ile Altınoluk Dergisi özel programı olacak.”


TÜRDEB 4. Dergi Fuarı Koordinatörü Murat Ayar da fuarın TCDD, Başakşehir, Zeytinburnu Belediyelerinin lojistik katkılarıyla gerçekletiğini hatırlatarak, yayın dünyası olarak ilgililere teşekker ettiklerini söyledi.

Kaynak: Star

Son Dakika Kültür Sanat Dergiler Gar'da Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement