Destiny 2 Nasıl Olmuş? Beta Ön İnceleme! - Son Dakika
Teknoloji

Destiny 2 Nasıl Olmuş? Beta Ön İnceleme!

Destiny 2 Nasıl Olmuş? Beta Ön İnceleme!

Destiny 2 beta 18 Temmuz itibariyle oyunu konsol üzerinde ön sipariş ile satın alanlara açıldı.

28.07.2017 14:20  Güncelleme: 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Destiny 2 beta 18 Temmuz itibariyle oyunu konsol üzerinde ön sipariş ile satın alanlara açıldı. Bizler de vakit kaybetmeden kendimizi Destiny 2 içinde bulduk. Oyunun PC sürümü için düzenlenecek beta ise Ağustos ayında açıklacak. O zamana kadar Destiny 2 sistem gereksinimlerinin de açıklanması bekleniyor.

Destiny 2 inceleme (BETA) Neler değişmiş?

Destiny 2 büyük bir macera olmaya hazırlanıyor. 2014 yılında piyasaya sürülen ilk oyun akıllarda soru işareti bırakmıştı. Bungie"nin anlattığının yarısı kadar bile heyecanlı değildi oyun. Açık dünya yapısı çok kötüydü, her şey sadece grind üzerine kurulmuştu. Hal böyle olunca uzun süre oyunun çıkmasını beklesem de birkaç ayda Destiny"den soğudum.

Destiny 2 Nasıl Olmuş? Beta Ön İnceleme!


Ardından ilk ek paket The Taken King benim için her şeyi değiştirmişti. Oyun kendine gelirken benim içinse uzun soluklu bir macera başlamıştı. Her hafta katıldığım Raid"ler, Trials of Osiris zaferleri, Iron Banner heyecanı bitmek bilmiyordu.

Bungie bu işi nasıl yapacağını kanıtlamıştı. Tüm bu geliştirilen mekaniklerin üzerinde, özel etkinlikler de eklenince Destiny konsolun en çok satan oyunlarından biri olmayı başardı, rakip tanımadı. İsterseniz hemen aşağıdan Destiny 2 Beta ön inceleme videomuzu izleyebilirsiniz. İyi seyirler!

Yeni oyun içinse insanların beklentisi ortadaydı. Artık iyi bir hikaye dinlemek istiyorduk. Bunun içinse her şeyi kaybetmemiz gerekiyormuş. İnsanlığın kalan son şehrine yapılan Cabal saldırısı yapımın ana temasını oluşturuyor. Biz hem Cabal İmparatorluğu ve Red Legion"ı yenmek, hem de şehri geri almak zorundayız.

Cayde-6, Kumandan Zavala, Amanda Holliday gibi isimler yeni yapımın yıldızı olurlarken, hikaye içerisinde de sinematik dışında görünmeleri oldukça önemli bir değişiklik olmuş. Senaryo modunun sadece başlangıç kısmını oluşturan iki bölümü betada deneme şansına sahip oluyoruz. Bu iki bölümün son derece eğlenceli ve sürükleyici olduğunu belirtmek gerekiyor. Homecoming isimli bu bölümle birlikte oyunun tadı damağımızda kaldı.

Destiny 2 PC ne zaman geliyor?

Destiny evreninde zindanlar bildiğiniz gibi Strike görevleri. Genellikle Raid hazırlığı yapan oyuncuların en sağlam eşyaları bulduğu yer Strike"lardır. Destiny 2 beta içerisinde The Inverted Spire adında tek bir görev bulunuyor. Venüs üzerinde geçen bu macera Cabal ordusuyla başlıyor ve eski dostumuz Vex mimarileri içerisinde sona eriyor. Strike"ın oldukça katmanlı ve yüksek zorluk seviyelerinde terletici olduğunu söyleyebilirim.

Destiny 2 Nasıl Olmuş? Beta Ön İnceleme!


Son olarak da Destiny 2 Multiplayer kısmına da göz attık. İlk oyundan da hatırlayacağınız Control olduğu yerde dururken, yapıma eklenen yeni mod ise Countdown Beta üzerinde oynanabilir durumda. 4 vs 4 yapılan bu mücadele Elimination moduna benzese de farklı bir mekanik ile karşımıza çıkıyor. İki taraf Cabal patlayıcılarını korumak veya patlatmak zorunda. Her tur taraf değiştiriliyor ve 6"ya ilk ulaşan maçı kazanıyor.



Son olarak, Destiny 2 beta 19 Temmuz"da Xbox One sahiplerine açılıyor. Açık beta ise 21 Temmuz"da açılıyor. Destiny 2 beta 23 Temmuz tarihinde sona eriyor. PC beta 28 Ağustos tarihinde açılacak.

Destiny 2 sistem gereksinimleriMinimum sistem gereksinimleri

İşletim sistemi: Windows 7-8-10 64 bit

İşlemci: Inter Core i3 3250 veya AMD FX-4350

Bellek: 6 GB RAM

Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 veya ATI Radeon HD 7850

Önerilen sistem gereksinimleri

İşletim sistemi: Windows 7-8-10 64 bit

İşlemci: Inter Core i5 2500 veya AMD Ryzen R5 1600X

Bellek: 8 GB RAM

Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 veya AMD Radeon RX 390

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Destiny 2 Nasıl Olmuş? Beta Ön İnceleme! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement