Devlet Bakanı Şahin, Kepez Spor Salonu İnşaatında İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Kültür Sanat

Devlet Bakanı Şahin, Kepez Spor Salonu İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Kepez'de İnşaat Çalışmaları Süren Çift Salonlu ve 3500 Kişi Kapasiteli Spor Salonunda İncelemelerde Bulundu. Bakan Şahin, Spor Salonu Projesini Çok Beğendiğini Söyledi.

24.06.2007 14:16

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Kepez'de inşaat çalışmaları süren çift salonlu ve 3500 kişi kapasiteli spor salonunda incelemelerde bulundu. Bakan Şahin, spor salonu projesini çok beğendiğini söyledi.

Antalya'da seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Şahin, Gündoğdu Mahallesi'nde inşaat çalışmaları süren spor salonuna AK Parti Antalya Milletvekili Fikret Badazlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, AKP İl Başkanı Hüseyin Samani'yle birlikte geldi. Spor salonunun fiziki yapısı hakkında bilgi alan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Şahin, daha sonra inşaat alanını gezerek Başkan Öner'den salonla ilgili bilgi aldı. Modern bir salonu

Türk sporuna kazandırdığı ve basketbolda 1. lige çıktığı için Başkan Öner'i kutlayan Şahin, "Spor salonunu çok beğendim. Çift salon özelliğiyle çok iyi oldu. Türkiye'de spor salonlarının en büyük eksikliği olan antrenman salonu burada yapılmış. Bu harika bir düşünce. İnşallah bu salon, Türkiye'de diğer spor salonları inşaatına da örnek olur. Bu güzel projenizden dolayı ve Türk sporuna modern bir spor salonunu kazandırdığınız için sizi kutluyorum. Basketbolda da 1. ligde Kepez Belediyespor'a da başarı

diliyorum" dedi.

Bakan Şahin ve beraberindeki heyet, Kepez Belediyespor Tesisleri'ni de gezdi. Öner, spor tesislerinde 4 tane tenis kortu, bir tane futbol sahası, iki tane basketbol sahası ve idari binanın bulunduğunu, 8 branşta 2 bin 700 lisanslı sporcuların olduğunu, yaz spor okullarında da binlerce sporcu yetiştirdiklerini anlattı. Bakan Şahin de modern bir tesiste binlerce sporcunun yetiştirilmesinin Türk sporu adına sevindirici olduğunu ifade etti.

(AT-OMR-HO-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Devlet Bakanı Şahin, Kepez Spor Salonu İnşaatında İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement