Dha Ankara - Kılıçdaroğlu: Bizim 'Hayır'ımız Bitmedi, Demokrasi Mücadelesi Esas Şimdi Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Dha Ankara - Kılıçdaroğlu: Bizim 'Hayır'ımız Bitmedi, Demokrasi Mücadelesi Esas Şimdi Başlıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Partisine dönen Cumhurbaşkanı artık Türkiye'nin değil, sadece kendisine oy verenlerin Cumhurbaşkanı'dır.

02.05.2017 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Partisine dönen Cumhurbaşkanı artık Türkiye'nin değil, sadece kendisine oy verenlerin Cumhurbaşkanı'dır. Türkiye artık daha çok ayrışacak. Bizim 'Hayır'ımız bitmedi, demokrasi mücadelesi esas şimdi başlıyor" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti üyeliğiyle ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklama yaptı. Türkiye'nin artık daha çok ayrışacağını savunan CHP lideri Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: "Partisine dönen Cumhurbaşkanı artık Türkiye'nin değil, sadece kendisine oy verenlerin Cumhurbaşkanı'dır. Türkiye artık daha çok ayrışacak. En az %50'lik kesim demokrasiye, Cumhuriyet'e, adalete inananlardır. Bizim 'Hayır'ımız bitmedi, demokrasi mücadelesi esas şimdi başlıyor"

Haber: ANKARA,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Ankara - Kılıçdaroğlu: Bizim 'Hayır'ımız Bitmedi, Demokrasi Mücadelesi Esas Şimdi Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement