DHA YURT BÜLTENİ - 21 - Son Dakika
Güncel

DHA YURT BÜLTENİ - 21

Eski eşinin, öldürdüğü kişiyi bahçesine gömdüğünü ihbar ettiKIRIKKALE'de, bir kadın, eski eşinin bir kişiyi öldürüp oturduğu evin bahçesine gömdüğü ihbarında bulundu.

11.07.2019 01:54

Eski eşinin, öldürdüğü kişiyi bahçesine gömdüğünü ihbar etti

KIRIKKALE'de, bir kadın, eski eşinin bir kişiyi öldürüp oturduğu evin bahçesine gömdüğü ihbarında bulundu. İhbar üzerine bölgeye giden polisin nezaretinde bahçede yapılan kazıda bir erkek cesedi bulundu. Olayla ilgiil soruşturma başlatıldı.

Kent merkezi Yuva Mahallesi'nde oturan yabancı uyruklu bir kadın, polisi arayıp, eski eşinin bir kişiyi öldürdüğünü ve evinin bahçesine gömdüğünü ihbar etti. İhbar üzerine bölgeye giden polis ekipleri, evin bahçesinde kepçeyle arama çalışması başlattı. Yapılan kazı sonucunda bahçede gömülü erkek cesedi bulundu. Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ceset, Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı ihbar eden kadının eşi ve öldürülen kişinin de yabancı uyrukylu olduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-----------------------------
Olay yeri inceleme ekipleri
Olayın yaşandığı yer
Genel ve detay

Haber: Hasan AKYILDIZ - Kamera: KIRIKKALE,

===============

İzmir'de 2 otomobil çarpıştı: 2 ölü, 1 ağır yaralı

İZMİR'in Ödemiş ilçesinde, iki otomobilin kafa kafaya çadpıştığı kazada 2 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, saat 21.30 sıralarında Ovakent - Ödemiş Karayolu'nda meydana geldi. Ovakent yönünden Ödemiş istikametine doğru seyir halinde olan Ferhat Çoban (25) yönetimindeki 35 NT 254 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Ekrem Oryaşın (70) yönetimindeki 09 RD 891 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Hatalı sollama sonucu meydana gelen kazayı gören diğer sürücüler, durumu  sağlık, AKS ve jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde,  iki aracın sürücüleri Ferhat Çoban ve Ekrem Oryaşın'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Oyaşın'ın kullandığı araçtaki eşi Nedime Oryaşın (70) ise ağır yaralandı. Nedime Oryaşın, Ödemiş Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Oryaşın'ın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Hurda yığınına dönüşen otomobiller ise AKS ekiplerinin çalışmasıyla birbirinden ayrıldı. Araçların çekilmesitrafik akışı normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ (Cep telefonu)
------------------------------
Kaza yapan araçlar
Yerdeki ceset
Jandarma ekiplerinin olay yeri çalışması
Genel ve detay
EKREM ORYAŞIN FOTO
FERHAT ÇOBAN FOTO

Haber: Faruk ÇARK - Kamera:  ÖDEMİŞ (İzmir), -

================

Silvan'da iki otomobil köprüde çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı

DİYARBAKIR'ın Silvan ilçesinde, iki otomobilin Malabadi Köprüsü üzerinde kafa kafaya çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Silvan karayolunda bulunan Malabadi Köprüsü üzerinde meydana geldi. Sürücülerinin isimleri belirlenemeyen 21 GM 728 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 02 BH 220 plakalı otomobil kafaya çarpıştı. Hatalı sollama sonucu meydana gelen kazada ihbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada 21 GM 728 plakalı araçta olan ve piknikten döndükleri öğrenilen din görevlisi Hüseyin Ekdi olay yerinde hayatını kaybederken, Şemsettin Altın, Ahmet Başar, Selahattin Demir ile Mustafa Güzel ve oğlu Ömer Güzel yaralandı. Otomobilde sıkışan yaralılar ise ihbarla gelen itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkarılarak ilk müdahalelerinin ardından çevre il ve ilçelerdeki hastanelere kaldırıldı.

Haber: Emrah KIZIL/DİYARBAKIR, -

=======================


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel DHA YURT BÜLTENİ - 21 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement