Didim'de Öğrenci ve Engelliler Orman Kampında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Didim'de Öğrenci ve Engelliler Orman Kampında Buluştu

Didim\'de Öğrenci ve Engelliler Orman Kampında Buluştu

Didim’de Engelliler Haftası dolayısıyla Didim ve Yöresi Engelliler Derneği ile Mahir Özgür Damar İlkokulu işbirliğiyle Orman Kampında piknik düzenlendi.

13.05.2016 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim'de Engelliler Haftası dolayısıyla Didim ve Yöresi Engelliler Derneği ile Mahir Özgür Damar İlkokulu işbirliğiyle Orman Kampında piknik düzenlendi.

Orman kampındaki pikniğe Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Belediye Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut, Dernek Başkanı Bedri Altıntaş, Okul Müdürü Yaşar Yıldırım ile dernek üyeleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Didim ve Yöresi Engelliler Derneği başkanı Bedri Altıntaş, hafta dolayısıyla düzenlenen etkinlikte bu yıl farklı kurumlarla işbirliği yapıldığını ifade ederek, milli eğitim camiasıyla bu tür bir etkinliğin düzenlenmesinin de önemli olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından Mahir Özgür Damar İlkokulu Halk oyunları ekipleri ile Okul öğrencilerin hazırladığı "Türkülerle Türkiye" adlı dans gösterisi gerçekleştirildi. Ardından DAHOT Halk oyunları ekipleri gösterilerini sundu. Ardından ilçe protokolünün de katılımıyla Mahir Özgür Damar İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan kuş yuvaları engelliler adına ağaçlara asıldı.

Etkinlik kapsamında Didim Belediyesi El sanatları atölyesi öğreticileri Vedat Demirhan ve Erdal Duman mini bir konser verdi. Şarkıların çalındığı etkinlikte öğrenciler ile engelliler müzik eşliğinde eğlendi. Etkinlikte ücretsiz tavuk döner ve ayran ikramında bulunulurken piknikte Engelli bireyler, aileleri, okul öğrenciler ile veliler hoş saatler geçirdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Öğrenci ve Engelliler Orman Kampında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement