Dilencilik yapan çocuğu araca kilitleyen zabıtaya soruşturma açıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Dilencilik yapan çocuğu araca kilitleyen zabıtaya soruşturma açıldı

Dilencilik yaptığı sırada yakalanan 13 yaşındaki Suriyeli C.E. ,görevli zabıta tarafından zabıta aracına kilitlendi. Camiye namaz kılmaya gittiğini söyleyerek kendini savunan zabıta personeli hakkında ise soruşturma başlatıldı.

25.04.2022 14:06  Güncelleme: 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Balıklıgöl bölgesinde dilencilik yaptığı iddiasıyla yakalanarak, zabıta aracına kapatılan Suriye uyruklu C.E. adlı erkek çocuğu, bir süre sonra sıcaktan etkilendi.

Şanlıurfa'da araca kilitlenen çocuk korumaya alındı; zabıtaya soruşturma

ZABITA ARACINA KİLİTLENEN ÇOCUK FENALIK GEÇİRDİ

Fenalık geçiren çocuk, aracın havalandırma boşluğundan sesini duyurmaya çalıştı. Ağlayarak çevredekilerden yardım isteyen C.E.'yi fark edenler, zabıta minibüsünün yanına gelerek, kapıyı açmaya çalıştı ancak başaramadı.

Şanlıurfa'da araca kilitlenen çocuk korumaya alındı; zabıtaya soruşturma

ZABITA, CAMİYE NAMAZA GİTTİĞİNİ SÖYLEDİ

Bunun üzerine toplanan kalabalık, polisten yardım istedi. Yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Bir süre sonra camiye namaz kılmaya gittiğini söyleyen zabıta görevlisi geldi ve sonrasında araçtaki çocuk polis ekipleri tarafından çıkarıldı.

Şanlıurfa'da araca kilitlenen çocuk korumaya alındı; zabıtaya soruşturma

13 YAŞINDAKİ ÇOCUK DEVLET KORUMASINA ALINDI

İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube'ye teslim edilen Suriyeli C.E., işlemlerinin ardından Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne gönderildi. Devlet korumasına alınan çocuğun ailesinin ise görevliler tarafından izleneceği ve durumuna göre yeniden teslim edileceği kaydedildi. Çocuğu minibüse kilitleyen ve ismi açıklanmayan zabıta personeli hakkında ise Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'nca 'görevi kötüye kullanma' ve 'ihmal' suçlarından soruşturma başlatıldı.

Dilencilik yapan çocuğu araca kilitleyen zabıtaya soruşturma açıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Dilencilik yapan çocuğu araca kilitleyen zabıtaya soruşturma açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement