Diriliş Ertuğrul İzleyicileri Okan Bayülgen'le Fena Dalga Geçti - Son Dakika
Magazin

Diriliş Ertuğrul İzleyicileri Okan Bayülgen'le Fena Dalga Geçti

Kelebek Ödülleri Töreni'nde alaycı bir dille "Diriliş Ertuğrul"u izleyeceğini söyleyen Okan Bayülgen sosyal medyada dizinin izleyicileri tarafından fena ti'ye alındı.

16.11.2016 23:19  Güncelleme: 08:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kelebek Ödülleri Töreni'nde "Diriliş Ertuğrul" yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ'a söz hakkı vermediği için Diriliş Ertuğrul oyuncusu Çetin Cavit Güner, ödülü ayağının dibine koyup çektirdiği fotoğrafla dizi ekibinin tepkisini Instagram sayfasından tören devam ederken paylaştı.

ALAYCI BİR DİLLE DİZİYİ İZLEYECEĞİNİ SÖYLEDİ

Ardından törenin sunucusu Okan Bayülgen, sahneye çıkarak sözde dizi ekibinden özür dilemek isterken, alaycı bir dille daha önce izlemediği "Diriliş Ertuğrul"u izleyeceğini söyledi.

BAYÜLGEN ELEŞTİRİ TAHTASINA OTURTULDU

Bunun üzerine dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ ödülü kuliste iade ettiğini Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Takip eden süreçte törende yaşananlar nedeniyle başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere, birçok isim tarafından Okan Bayülgen eleştiri tahtasına oturtuldu.

SOSYAL MEDYADA Tİ'YE ALINDI

Dizinin olaylı tören sonrası ilk bölümü bu akşam yayınlandı. Dizinin izleyicileri Okan Bayülgen'i yaptıkları paylaşımlarla fena ti'ye aldı.

İşte Okan Bayülgen'in ti'ye alındığı paylaşımlardan en dikkat çekenler:


Diriliş Ertuğrul İzleyicileri Okan Bayülgen\'le Fena Dalga Geçti

Son Dakika Magazin Diriliş Ertuğrul İzleyicileri Okan Bayülgen'le Fena Dalga Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement