Diriliş Ertuğrul Yeni Bölümünde Hatunlar, Ertuğrul İçin Birbirine Girdi - Son Dakika
Magazin

Diriliş Ertuğrul Yeni Bölümünde Hatunlar, Ertuğrul İçin Birbirine Girdi

Dün akşam yayınlanan Diriliş Ertuğrul bölümünde, Halime ve Aslıhan'ın birbirine girmesiyle heyecan doruğa çıktı. İki kadının arasında kalan Ertuğrul zor günler geçirirken, hatunlar arasındaki gerilim tavan yaptı.

29.12.2016 10:25  Güncelleme: 10:47

Diriliş Ertuğrul dizisi dün akşam 71.bölümüyle TRT 1 ekranlarında sevenleri ile buluştu. Candar Bey'in geçtiğimiz bölümlerde Ertuğrul'a kızıyla evlenmesi teklifinden sonra, hatunlar arasındaki gerilim git gide artmaktaydı. Yeni bölümde ise, Aslıhan ve Halime arasında başlayan söz düellosu kısa sürede bıçakların çekildiği bir tartışma haline geldi. Bu dakikalar heyecanla izlendi.

YENİ BÖLÜM 'YILBAŞINDA' OLMAYACAK MI?

TRT 1 ekranlarında çarşamba günleri yayınlanan dizinin yeni fragmanı, yeni bölümden hemen sonra çıkmaktaydı. Ancak dün akşam yeni fragman yayınlanmadı. Özel bir durum olmadığı takdirde her zaman gününde yayınlanan fragman için, "yılbaşına tepki koydu" yorumları yapıldı.

Diriliş Ertuğrul Yeni Bölümünde Hatunlar, Ertuğrul İçin Birbirine Girdi

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 71. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Akıl ve Gönül arasında civardaki tehlikelere karşı güçlerini birleştirmeleri gerektiği düşüncesiyle Candar Bey, Ertuğrul Bey'e kızıyla evlenmesi teklifinde bulunmuştur. Beklemediği bir teklifle karşılaşan Ertuğrul Bey, şimdi Candar Bey'le Halime arasındadır. Bir tarafta obasının geleceği bir tarafta canından çok sevdiği Halime arasında sıkışıp kalan Ertuğrul Bey nasıl bir karar verecektir? Davetsiz Misafir Ertuğrul Bey pazarın hâkimiyetini ele geçirdikten sonra siyasi ve ticari bağları güçlendirmek için bir toy düzenlemeye karar verir. Toy meclisine gelen davetsiz misafir Sadettin Köpek yeni sorunların temelini atacaktır. Siyasi bir gerilimin ortasında kalan Ertuğrul Bey beklemediği bu hamleyle zor duruma düşmüştür. Dinmeyen ihtiras Ural sinsi planlarına ara vermeden devam etmektedir. Batuhan'ın getireceği haberle şoke olan Ural Ertuğrul Bey'i zor durumda bırakacak yeni tuzağını kurmuştur. Ona göre bu tuzak, ona hem altın hem de pazarın anahtarını getirecektir.

Diriliş Ertuğrul Yeni Bölümünde Hatunlar, Ertuğrul İçin Birbirine Girdi

Son Dakika Magazin Diriliş Ertuğrul Yeni Bölümünde Hatunlar, Ertuğrul İçin Birbirine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement